in ,

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 5 – Promo + Sinopsis (10.12.2018.)

TOP

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 5. epizodu treće sezone domaće serije Ubice mog oca koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 10. decembra u 20h na kablovskom kanalu TOP.

Nakon što je gledaoce kraj četvrte epizode ostavio u nedoumici, sada vam ekskluzivno otkrivamo sadržaj nove, pete epizode serije u kojoj ćemo pored glavnih likova gledati i Ivanu Nikolić, Anicu Dobru, Radoja Čupića, Ivana Đorđevića Džudija, Borisa Pingovića i druge:

“Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj policijskoj akciji. Marjanović je ljut na njega što je krio stvari ali je spreman da pomogne. Štiti Mirka i Aleksandra od besnog Zorana. To iznenađuje čak i Aleksandra, ali on ipak zna da se Marjanoviću nikad ne može verovati do kraja i zna šta mora da uradi. Mirkov privatni pakao se samo usložnjava. Tijana ide na sve ili ništa. Olja jako brine za Aleksandra…”

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emitujeu Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Izvor: N1

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Istine i laži – Sezona 2 / Epizoda 61 – Sinopsis + Promo (10.12.2018.)

Pogrešan čovek – Epizoda 62 – Sinopsis (10.12.2018.)