in ,

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 3 – Promo + Sinopsis (26.11.2018.)

TOP

Pročitajte sinopsis za treću epizodu treće sezone domaće serije Ubice mog oca koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 26. novembra u 20h na kablovskom kanalu TOP.

Nakon druge epizode koja je donela uzbudljiv povratak advokata Miloša Rončevića i njegove bande, dileme inspektora Jakovljevića i nove žrtve koje rešavanje slučaja čine težim, napetost u trećoj epizodi postepeno raste.

Mirkovi problemi postaju sve veći, Aleksandar pored svog posla kojeg ima oko ubistva doktora koje se samo komplikuje iako ima prvog osumnjičenog, mora da utvrdi šta mu se dešava sa najboljim prijateljem. Poslednje što mu treba je Jelenin pritisak na temu dece, pogotovo što oseća odgovornost za njeno ranjavanje.

Rada izbegava Savu što njega rastužuje. Pronađen je novi leš, jasno je da je obračun narko klanova u toku, Marjanović mora nešto da preduzme…

U ovoj epizodi, pored glavnih junaka, tu su i Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Marko Gvero, Anica Dobra, Uliks Fehmiu i drugi. Reditelj je Miloš Kodemo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogrešan čovek – Epizoda 51 – Sinopsis (23.11.2018.)

Jutro će promeniti sve – Epizoda 29 – Promo + Sinopsis (26.11.2018.)