in

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 2 – Promo + Sinopsis (19.11.2018.)

Pročitajte sinopsis za drugu epizodu treće sezone domaće serije Ubice mog oca koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 19. novembra u 20h na kablovskom kanalu TOP.

Očekivanja od treće sezone su velika, a uigrana ekipa koja stoji iza ovog naslova, pobrinula se da nam začini prvu epizodu, pa smo već tada dobili nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, intriga, uzbudljivih scena, pokrenuti nova sezona. Početak nove sezone obeležila je i pesma Saše Matića “Rastanak”, koju autorski potpisuju Mlađan Dinkić, Đuro Boljanović i Saša Milošević Mare, a koja je značajno doprinela emotivnoj atmosferi prve epizode.

Premijerno otkrivamo sadržaj druge epizode:

Obradovićka posećuje Zorana da mu čestita mesto načelnika, a ujedno njeno postavljenje za ministarku policije samo što nije objavljeno. Mirko, rastrzan sa onim što mu se dešava, pokušava da radi. Odvodi decu kod tasta kome takođe sve taji. Jedan od glavnih svedoka u slučaju ubistva doktora pronađen je mrtav, prvi izveštaj nakon uviđaja ukazuje na samoubistvo. Aleksandar nastavlja istragu ubistva doktora, ali ga najviše muči Mirkovo ponašanje. Tijana, nakon što ju je Jovan izbacio, nema kud, ali…

Uz već uigranu ekipu, glavni akteri druge epizode su i Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Vuk Jovanović, Peđa Bjelac, Borka Tomović i Radoš Bajić.

Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu i saznajte gde se ove sezone krije istina. TOP kanal emituje se u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Istine i laži – Sezona 2 / Epizoda 46 – Sinopsis + Promo (19.11.2018.)

Jutro će promeniti sve – Epizoda 25 – Promo + Sinopsis (19.11.2018.)