in

Od produkcije serije Besa stižu dve nove serije – Most i Jovanka

Produkcija Andrenalin koja nam je donela popularnu seriju Besa priprema dva nova projekta pod nazivima – “Most” i “Jovanka”.

Pored toga što trenutno priprema drugu sezonu serije Besa, produkcija Adrenalin priprema i još dva projekta.

Most je adaptacija kultne švedsko-danske serije iz 2011. godine, koju je Endemol distribuirao kao svetski poznat format The Bridge na mnogobrojna tržišta (Velika Britanija, SAD, Francuska, Rusija, Nemačka i Malezija/Singapur).

Nikada viđen zaplet je priča o neobičnom detektivskom paru, sa velikim sukobima i razlikama koji su posledica kompleksnog odnosa dve države. Bogato istorijsko i kulturno nasleđe, kao i socijalne prilike stvaraju mogućnost da srpsko-hrvatska verzija Mosta, svojom dinamičnom i originalnom pričom iznenadi gledaoce.

TV serija Jovanka (Titova supruga) je istorijska drama koja prikazuje veliku ljubav dveju veoma važnih ličnosti koji su kao takve simbol zlatne istorijske ere bivše Jugoslavije.

Raspad njihove ljubavi prati raspad Jugoslavije, a ova fascinantna priča ispričana je kroz prizmu Jovankine ljubavi prema Titu i zemlji.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

serija južni vetar

Serija “Južni vetar” od 19. januara, a nove epizode od 16. februara (Tizer)

Snimaće se nastavak Crnog Gruje pod radnim nazivom “Crna ruka”