in ,

Nova komedija Glavom kroz zid od subote 16.01. na RTS-u (Trejler)

Televizija RTS i produkcija Give Me Money Production pripremili su novu humorističku seriju od 12 epizoda pod nazivom Glavom kroz zid koja će premijerno krenuti sa emitovanjem od subote 16.01. u 12:30h.

Serija će se domaćoj publici predstaviti u potpuno novoj formi, originalnom konceptu autora, koji predstavlja mešavinu stand up i svih ostalih podžanrova komedije. Gledaćete 12 epizoda u kojima će biti obrađeno 12 različitih tema – kako vidimo strance, korupciju, tehnologiju, ekologiju, EU, posao… Serija je snimana na više od 100 lokacija u Beogradu, ali snimana je i u Zagrebu, Mariboru i širom Bosne…

Potpuno novi pogled na svet oko nas! Ipak, na ovom prostoru neke stvari se nikad menjaju. I dalje ćemo ići “Glavom kroz zid”.

Glavom o zid udarali: Srđan Jovanović, Vlasta Velisavljević, Branka Petrić, Srđan Miletić, Ivan Bekjarev, Srđan Ivanović i još pedeset glumaca i stand up komičara iz čitavog regiona.

Scenario: Srđan Jovanović i Filip Čolović.
Režija: Filip Čolović.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

TV premijera filma Bićemo prvaci sveta

RTS priprema novu TV seriju pod nazivom Senke Balkana