in ,

Grudi: Epizoda 2 – Sinopsis i promo

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 2. epizodu mini-serije Grudi koju premijerno možete da pogledate u subotu, 16. marta u 21:10h na Prvom programu RTS-a.

Radio-televizija Srbije, u subotu 16. marta na programu RTS 2 oko 21.00 čas, premijerno prikazuje drugu epizodu igrano-dokumentarne mini-serije “Grudi”, koja je nastala u koprodukciji Radio-televizije Crne Gore i producentske kuće “Meander film”, a koju je, po scenariju Marije Perović i Vladislave Vojinović, režirala Marija Perović.

U drugoj epizodi serije Grudi saznaćemo šta je Jelena uradila sa grudima, i zašto je Fuki razočaran jer je nekada u gimnaziji bio blizak i sa Jelenom. Ani nije baš sve jasno. Dok Zorka putuje iz Beograda, Jelena organizuje da njen muž Filip vodi Lauru, Aninu ćerku i njihovog sina u vikendicu. Nakon noći koja je za Filipa prekrasna, Jelena je ophrvana svojim problemima.

Grudi
RTS

Na času razrednog starešine povodom proslave mature, okuplja se ceo razred i saznajemo ko je dokle stigao. Iza Jelenine organizovanosti, Anine neorganizovanosti i Zorkine neodgovornosti krije se nešto drugo. Šta je to drugo, za sada zna samo Fuki.

Uloge tumače: Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Aleksandar Đurica… i drugi.

Urednik serije za RTS: Marko Novaković
Režija: Marija Perović
Scenario: Marija Perović i Vladislava Vojnović
Direktor fotografije: Dušan Grubin
Scenografkinja: Dragana Baćović
Kostimografkinja: Tijana Todorović

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pet: Epizoda 2 – Sinopsis i promo

Kralj Petar I: Epizoda 2 – Sinopsis i promo