in , ,

Dobro poznata TV lica na novoj adresi

Već od početka 2020. godine imamo velike TV transfere dobro poznatih lica. Uglavnom su prelasci na istu televiziju – Nova S TV.

Početkom 2020. godine imali smo napuštanje RTSa od strane Vesne Dedić, a nešto kasnije i Rade Đurić. Rada Đurić je svoj prelazak učinila nakon izbijanja pandemije COVID-a. Za sada radi na emisiji “Među nama” sa Majom Nikolić. Od jeseni dobija i novu autorsku emisiju.

Nedavno je Vesna Dedić prelomila na kojoj televiziji ćemo gledati “Balkanskom ulicom”. Objavljeno je da prelazi na televiziji Nova S. Prva epizoda nove sezone “Balkanskom ulicom” biće emitovana sredinom juna.

Dugogodišnji novinar i voditelj Vesti B92, kao i Vesti Prve, Goran Dimitrijević takođe će se pridružiti Vesni, Radi, Maji, Nataši i drugima na Novoj S. Sa menadžment televizija Prva i B92 je potvrdio informaciju, za portal Telegraf, da je Goran napustio Prvu televiziju.

Istina je da smo sa dugogodišnjim voditeljem B92 i Prve sporazumno raskinuli saradnju. Orijentacija Prve televizije je već neko vreme usmerena ka osveženju voditeljskog tima kuće, a na osnovu sprovedenog istraživanja mišljenja gledalaca koje je pokazalo da se publika uželela novih snaga. U tu svrhu se organizuju veliki kastinzi, te se u narednom peroidu mogu očekivati brojna iznenađenja kad su u pitanju ne samo transferi, već i predstavljanje potpuno novih TV lica

Pored Gorana, nedavno je Prvu televiziju napustila i Nevena Madžarević. I ona će se pridružiti ostalima na Nova S televiziji. Navodno će od septembra raditi na jutarnjem programu.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Preziveti Beograd 32. epizoda

Preživeti Beograd 32. epizoda – Povratak prve ljubavi

Igra sudbine - Epizoda 78

Igra sudbine 78. epizoda – Sofija dobija informacije