in , ,

Zna more svoju mjeru! Premijera prve epizode serije Dug moru

Dug moru – Epizoda 1

Premijera 1. epizode serije “Dug moru” večeras u 21h na kanalu Superstar TV i sutra u 20h na RTS-u.

U prvoj epizodi serije Dug moru upoznajemo Perišu, vlasnika ugostiteljskog objekta burne prošlosti, koji živi u primorskom selu. Njegova žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam odgaja kćerku Olgu, koja pokušava da pronađe majku.

View this post on Instagram

Premijera: DUG MORU | 6. OKTOBAR 21h SuperStar TV 7. OKTOBAR 20h RTS #DugMoru

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Olga je zaljubljena u Rnja, momka koji je seosko kopile. Periša se protivi toj vezi, terajući Olgu da se vrati na studije u Beograd.

Stvar se komplikuje iznenadnim dolaskom Milutina koji zahteva da mu Periša vrati dug pre roka. A Milutin je, to celo selo zna, zver: u mladosti je trajno obogaljio Popovog sina Zeja. Uznemireni Periša pokušava uz pomoć sestre Mariške da reši problem i bezbednost kćerke. Kada joj tajanstveni stranac, Đorđe donese drvenu kutijicu koja je pripadala njenoj majci, Olga odlazi za Beograd da otkrije porodičnu tajnu.

Pratimo porodične, roditeljske, ljubavne, prijateljske i druge odnose, kroz preplitanje sadašnjosti i prošlosti. Otkrivamo o junacima i ono što ni oni o sebi nisu znali…

Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom naših junaka, koji će u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo da se suoče sa sobom.

Svako ima svoje “nemilo mjesto”… koje je tvoje?

Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević. Režija: Goran Gajić.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pogledajte šta vas očekuje u 2. epizodi serije Besa

Tamara Dragičević kao novinarka u drugoj sezoni serije Žigosani u reketu