Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Zlatna Malina: “Fifty Shades of Grey najgori film 2015. godine”

/
/
/

Filmski hit Fifty Shades of Grey “trijumfovao” je na dodeli američke nagrade “Zlatne maline“, koja se dodeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini.

Adaptacija erotskog romana Fifty Shades of Grey britanske spisateljice E.L. Džejms sinoć je u Los Anđelesu dobila čak pet “Zlatnih malina“, uključujući onu za najgori film, koji je podelila sa filmom o superherojima “Fantastična četvorka“, prenela je agencija AP.

Fifty Shades of Grey je takođe dobio “nagrade” za najgori scenario, najgoreg glumca – koja je otišla Džejmiju Dornanu i za najgoru glumicu – dodeljena Dakoti Džonson, a njih dvoje su dobili nagradu i za najgori par.

Fifty_Shades_of_Grey_69296

Osim što je proglašen za najgori film, “Fantastična četvorka” je dobila “Zlatnu malinu” i za najgori rimejk i za najgoreg režisera, koja je dodeljena Džošu Trenku.

Nagradu za najgoreg glumca u sporednoj ulozi dobio je Edi Redmejn za film “Jupiter – uzdizanje“, iako je prošle godine dobio Oskara za ulogu naučnika Stivena Hokinga u filmu “Teorija svega“.

Silvester Stalone, koji je ove godine nominovan za Oskara za reprizu uloge Rokija Balboe u filmu “Krid“, dobio je “Zlatnu malinu za iskupljenje”, koja se dodeljuje ranijim dobitnicima te nagrade za nove uloge koje su oživele njihovu karijeru.

Izvor: Tanjug

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text