Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Završeno je snimanje domaćeg filma Izgrednici

/
/
/

Snimanje filma Izgrednici po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Dejana Zečevića, završeno je i film ulazi u postprodukciju, saopštio je distributer “Taramaunt”.

Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.

U ostalim ulogama su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Radovan Miljanić, Branka Šelić, Aleksandar Đurica, Miorljub Lešo, Milena Jorđević, Slobodan Tešić i Miodrag Dragićević.

Foto: Taramount Film
Foto: Taramount Film

Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija (pravljenje nereda), vremenom dovodi do socijalne destrukcije – do pojave izgreda.

Mlada trojka ne uviđa da im se haos, koji izaziva za potrebe projekta, polako uvlači i u živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.

Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Foto: Taramount Film
Foto: Taramount Film

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekratarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

“Taramaunt” će naknadno obavestiti javnost o datumu početka distribucije.

Izvor: Tanjug

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar