Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Završeno snimanje 12 epizoda serije Vojna Akademija 4

/
/
/

Nakon 150 snimajućih dana, nova sezona popularne domaće serije Vojna Akademija 4 je snimljena. Dvanaest novih epizoda gledaci će moći da pogledaju krajem 2018. godine na Prvom programu RTS-a.

Po idejnom konceptu producenta Nebojše Garića, scenaristi su bili Gordan Mihić, Boban Jeftić i Zorica Cvijetić. Produkcioni proizvod je RTS-a, „Nire-Pro“ i Ministarstva odbrane. Rediteljskom palicom od početka serijala vešto je upravljao Dejan Zečević.

Za sedam godina, na više od 400 lokacija, sa 250 glumaca i više hiljada vojnika i statista snimljeno je 50 epizoda jedne od najgledanijih serija na našem programu. Nakon 150 dana, snimljeno je novih 12 epizoda serije Vojna Akademija 4.

Kadeti, naši junaci, sada prolaze kroz intenzivan deo vojne obuke, pakleni “dril”, koji će na kraju pokazati jesu li dostojni da nose uniformu ili, možda, ipak nisu…

Verujemo da će publika biti zadovoljna kao i uvek, ali i prijatno iznenađena novinama i energijom koju ovaj, četvrti po redu, ciklus serije donosi. Ono što gledaoci mogu da očekuju jesu – strast i akcija, ali i humor i humani pristup ljudskim slabostima… Brojni novi likovi iz vojnih redova, kao i novi zanimljivi akteri van vojske, obogatiće već postojeće, nama dobro poznato društvo, a neočekivani obrti u privatnim životima junaka Morače, Cece, Stošića, Klisure, Šaše i drugih, unose novu dinamiku u radnju koja publiku, kao ni do sada, neće ostaviti ravnodušnom.

Nadomak Beograda zabeleženi su poslednji kadrovi ove sezone uz trubače i u suzama.

„Glavna stvar koja karakteriše ovu seriju je verovatno emocija. Što je nešto što publika prepoznaje i što voli već godinama. Nadam se da će im ova, četvrta, sezona ponuditi nešto što će voleti i što će pamtiti“, smatra reditelj Dejan Zečević.

„Prikazali smo vojsku, prikazali smo Srbiju, patriotizam i sve što nam je u startu bilo planirano, a to je da pokažemo seriju čisto, da pokažemo seriju mladoj publici, da pokažemo sve lepote ali i teškoće vojničkog poziva“, ističe potpukovnik-konsultant Željko Novović.

Kroz ovu modernu bajku jedinstvenog šarma od prve epizode vodila nas je i Olga Odanović sa Milijardom, likom koji tumači.

„Ta njena prostodušnost koja je negde na ivici dokumentarnosti, ja mislim da su ljudi zato zavoleli Milijardu“, kaže glumica Olga Odanović.

Pored već dobro poznatih glumaca Bojana Perića, Tijane Pečenčić, Branka Jankovića, Dragane Dabović, Ivana Mihailovića, Dragana Bjelogrlića, Tihomira Stanića, Olge Odanović, Gordana Kičića, tu su i mladi kadeti Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović, Đorđe Stojković, Vučić Perović, Slaven Došlo. U novoj sezoni pridružiće im se i Marija Bergam, Marija Vicković, Viktor Savić, Marko Gvero, Marija Gašić, Radivoje Bukvić, Nela Mihailović…

Izvor: RTS & TVINEMANIA

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar