Zaustavi vreme
Zaustavi vreme
in , ,

Zaustavi vreme: Serija koja se zaustavila u vremenu

Serija koja je zaustavila vreme… svog emitovanja

Serija “Zaustavi vreme” snimana je od decembra 2007. do jula 2008. godine u produkciji AVA filma. Do danas serija od 120 epizoda koliko je snimljeno nije emitovana i nije pronašla emitera.

Kada je serija snimljena i ponudjena emiterima zainteresovani su bili RTS, Pink, B92 i Fox, ali na kraju niko od njih nije kupio prava za emitovanje, iako je u seriju uloženo 10 miliona evra.

Serija od 120 pedesetominutnih epizoda, čija radnja se odvija u realnom životu uslovljenom političkim i biznis prilikama, snimljena je u rekordnom roku, za samo sedam meseci.

Serija je kompletno snimljena u Beogradu pod rediteljskom palicom Darka Bajića, a angažovano je oko stotinu srpskih glumaca, predvođenih Branislavom Lečićem, Danicom Maksimović, Slobodanom Ćustićem, Darkom Tomovićem, Brankom Pujić, Nenadom Stojmenovićem, Srđanom Karanovićem, Tijanom Čurović, Janom Milić, Bojanom Maljević i Ivanom Zarićem.

Vladan Krstić postaje (ponovo) ministar i njegov život se menja iz korena. On od pravog poštenjačine i idealiste koji je putovao po selima verujući u program svoje stranke postaje neko drugi, ulazi u lanac zakulisnih radnji, poltrona, usluga, dodatno zaboravlja sve o sebi, sve što je nekad bio, prijatelje i stavove i što je najstrašnije — svoju porodicu.

Njegova supruga Nada godinama ima mladog ljubavnika doktora, iako voli Vladana. Njihova deca Anđela i Boris su odavno samostalni. Dinamični život koji im predstoji zbog očeve nove funkcije izazvaće preokrete kod svakoga i vratiti ih na kraju jedne drugima.

U seriji se jasno vidi presek tipičnog beogradskog života danas, naročito polarizacija koja se stvorila između bogatih i siromašnih građana prestonice.

U 2019. Roman Majetić je izjavio da je seriju otkupila Happy televizija, ali ne zna zašto je nikada nije emitovala.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

TVNS, Art i SOS u Novoj 2001.

RTNS, Art i SOS u Novoj 2001: Muzika-sport-muzika

Zoran Rankić

Preminuo glumac Zoran Rankić koga pamtimo kao Poparu iz Srećnih ljudi