Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Žarko Stepanov o drugoj sezoni serije Istine i laži

/
/
/

Večeras nas očekuje finale prve sezone serije Istine i laži, a Žarko Stepanov nam otkriva šta nas očekuje u poslednjoj epizodi ali i u drugoj sezoni.

Glumac Žarko Stepanov, koji u seriji tumači lik Slobodana Kokota, otkriva za Blic TV magazin šta nas očekuje u finalu:

“Neke od laži će izaći na videlo. Biće radosti, ali biće i tuge. Veliki obrt nas očekuje na kraju sezone. Videćete da će kraj prve sezone biti neočekivan i interesantan. Ne mogu da vam otkrivam detalje, ali ćete svakako uživati”.

O vezi njegovog lika sa Vanjom, koju igra Borka Tomović rekao je:

“Njihova dugogodišnja istorija ih koči u ostvarivanju te ljubavi. Vanja je tvrd orah, ali Sloba neće odustati. Znači ljubav između Vanje i Slobe već postoji. Na njima je samo da joj se prepuste”.

Žarko kaže da je svakog dana snimanje bilo zanimljivo.

“Stalno je bilo super. Nije najluđi, ali svakako je najlepši događaj kad mi je ekipa pripremila iznenađenje za rođendan sa tortom. Njih 50, sakrivenih u mraku, čekalo je da dođem na set. Emocija koju sam doživeo kada se svetlo upalilo je neprepričljiva”.

Druga sezona se uveliko planira, a snimanje je zakazano za 1. avgust, dok nas premijera očekuje u septembru kada bude startovala nova programska šema.

“Dok drugi planiraju i uživaju u svojim odmorima, mi ćemo hvatati zalet za novu sezonu. Scenario nisam još dobio, ali šuška se da će se život Slobodana Kokota promeniti. U kom pravcu će se tačno njegov život odvijati, to ne znam, ali slutim da će u budućnosti morati da izađe iz svoje zone komfora i lagodnog života na koji je navikao. Inače, u našoj seriji se stalno pojavljuju novi likovi, tako da sam siguran da će biti i u drugoj sezoni novih i interesantnih. Zbog protoka vremena i promene načina života i okolnosti, otvoriće se prostor za nove likove. Siguran sam da će se publika i za njih vezati i da će oni doneti novu energiju” – priča Žarko Stepanov.

Izvor: Blic/Story

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar