in

X Factor prelazi sa Pinka na Prvu televiziju!

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najpopularniji šou na planeti X Factor emitovaće se na televiziji Prva, nakon što je prva sezona emitovana na televiziji Pink.

Zanimljivost i novina u ovoj sezoni jeste da će šou imati pravi regionalni karakter s obzirom da će biti emitovan u čak pet zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Makedoniji i Crnoj Gori. Projekat će biti realizovan u saradnji sa produkcijskom kućom “CLM” koja stoji iza ovog TV formata.

Pripreme za audiciju su u punom jeku, a 18.822.126 ljudi očekuje jedna fantastična i uzbudljiva muzička avantura u kojoj će se najveći talenti sa „X faktorom“ iz celog regiona boriti za prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere. Svi pevački talenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije imaće šansu da se uskoro prijave i oprobaju na audicijama koje će se održavati u mnogim gradovima širom regiona.

S obzirom na regionalni karakter, šou će doneti i mnoga iznenađenja. Ono što je sigurno, na proleće nas očekuje odlična zabava za koju će se pobrinuti ne samo top izvođači već i veoma zanimljiv žiri sastavljen od vrhunskih muzičara i naravno, voditelji.

Ambiciozni programski plan Prve za 2015. godinu doneće mnoga iznenađenja za gledaoce, a ovaj muzički spektakl je samo deo kvalitetne ponude u predstojećoj sezoni.

Šou X Factor

“X Factor” je planetarno poznat tv format koji je 2004. godine kreirao čuveni TV producent i talent skaut Sajmon Kauvel. Ovaj popularni šou program predstavlja pevačko takmičenje u kojem svoju šansu dobijaju talenti koji želi da ostvare pevačku karijeru i pokažu da u sebi nose takozvani. faktor “X” potreban za međunarodni uspeh. Veliku popularnost “X Factor” poseduje i zahvaljujući sudijama koji u određenoj fazi takmičenja postaju mentori kanidatima, pa se iz emisje u emisiju gradi i dodatni takmičarski nivo u kom se sudije međusobno takmiče – kroz svoje kandidate. O koliko je uticajnom televizijskom programu reč najbolje govore imena koja su prošla kroz žiri ovog formata, a među kojima su i: Nikol Šerzinger, Pola Abdul, Šeron Ozborn, Britni Spirs, Demi Lovato, Mel B, Sajmon Kauvel. Svoje prve muzičke korake u “X Factoru” načinile su sada već afirmisane pevačke zvezde: Džejms Artur, Melani Amaro, Emblem 3, Litl Miks, Liona Luis, kao i trenutno najpopularnija pop grupa na svetu „One Direction“. Koliko se ovaj šou dopao gledaocima govori i podatak da se “X Faktor” trenutno emituje u preko 40 zemalja širom sveta.

Izvor: Prva

Foto: Prva

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Nova sezona serije Ulica Lipa

The Musketeers – Sezona 2 – Trejler