Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / MANIA / Reality Show / X Factor prelazi sa Pinka na Prvu televiziju!

X Factor prelazi sa Pinka na Prvu televiziju!

/

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najpopularniji šou na planeti X Factor emitovaće se na televiziji Prva, nakon što je prva sezona emitovana na televiziji Pink.

Zanimljivost i novina u ovoj sezoni jeste da će šou imati pravi regionalni karakter s obzirom da će biti emitovan u čak pet zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Makedoniji i Crnoj Gori. Projekat će biti realizovan u saradnji sa produkcijskom kućom “CLM” koja stoji iza ovog TV formata.

Pripreme za audiciju su u punom jeku, a 18.822.126 ljudi očekuje jedna fantastična i uzbudljiva muzička avantura u kojoj će se najveći talenti sa „X faktorom“ iz celog regiona boriti za prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere. Svi pevački talenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije imaće šansu da se uskoro prijave i oprobaju na audicijama koje će se održavati u mnogim gradovima širom regiona.

S obzirom na regionalni karakter, šou će doneti i mnoga iznenađenja. Ono što je sigurno, na proleće nas očekuje odlična zabava za koju će se pobrinuti ne samo top izvođači već i veoma zanimljiv žiri sastavljen od vrhunskih muzičara i naravno, voditelji.

Ambiciozni programski plan Prve za 2015. godinu doneće mnoga iznenađenja za gledaoce, a ovaj muzički spektakl je samo deo kvalitetne ponude u predstojećoj sezoni.

Šou X Factor

“X Factor” je planetarno poznat tv format koji je 2004. godine kreirao čuveni TV producent i talent skaut Sajmon Kauvel. Ovaj popularni šou program predstavlja pevačko takmičenje u kojem svoju šansu dobijaju talenti koji želi da ostvare pevačku karijeru i pokažu da u sebi nose takozvani. faktor “X” potreban za međunarodni uspeh. Veliku popularnost “X Factor” poseduje i zahvaljujući sudijama koji u određenoj fazi takmičenja postaju mentori kanidatima, pa se iz emisje u emisiju gradi i dodatni takmičarski nivo u kom se sudije međusobno takmiče – kroz svoje kandidate. O koliko je uticajnom televizijskom programu reč najbolje govore imena koja su prošla kroz žiri ovog formata, a među kojima su i: Nikol Šerzinger, Pola Abdul, Šeron Ozborn, Britni Spirs, Demi Lovato, Mel B, Sajmon Kauvel. Svoje prve muzičke korake u “X Factoru” načinile su sada već afirmisane pevačke zvezde: Džejms Artur, Melani Amaro, Emblem 3, Litl Miks, Liona Luis, kao i trenutno najpopularnija pop grupa na svetu „One Direction“. Koliko se ovaj šou dopao gledaocima govori i podatak da se “X Faktor” trenutno emituje u preko 40 zemalja širom sveta.

Izvor: Prva

Foto: Prva

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.