in

Vladimir Kecmanović: Želim “Ubice mog oca” da vratim na RTS

Pisac i urednik kulturno-umetničkog programa RTS Vladimir Kecmanović za Novosti navodi da će pokušati da vrati seriju Ubice mog oca tako gde je serija i startovala – Prvi program RTS-a.

Vladimir u narednom periodu planira da uređuje kulturno-umetnični program RTS-a, a o prekinutoj saradnji sa Draganom Bjelogrlićem navodi:

Do spora sa Draganom Bjelogrlićem nije došlo zbog serije Senke nad Balkanom, ali jesmo se razišli.

Navodi Vladimir koji je učestvovao u pisanju scenarija serije

Prve sezone serije “Senke nad Balkanom” i “Ubice mog oca” emitovale su se upravo na RTS-a, a nakon toga su prešle na kanal Nova S (bivši TOP kanal). Vladimir navodi da će predložiti da se Ubice mog oca vrate na RTS:

Ne zna se da li će biti novih sezona “Senki nad Balkanom”, ali sigurno ću predložiti da se “Ubice mog oca” vrate na RTS, pošto ta serija ima nove nastavke, a donela je veliki uspeh i sebi i ovoj kući.

Kecmanović takođe kaže da će se zalagati da se u budućnosti snima manje ali kvalitetnijih serija. Uskoro bi trebalo da krene i snimanje serije prema motivima njegovog romana “Feliks”.

izvor: novosti.rs

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Premijera filma “4 RUŽE” u Sava centru

Dug moru 2

Potvrdjena 2. sezona serije “Dug moru”