Home » TV » Veliki Brat je skinut sa programske šeme TV PRVA

Veliki Brat je skinut sa programske šeme TV PRVA

Podeli ovo:

Veliki Brat se od petka, 18. septembra neće više prikazivati na televiziji PRVA, s obzirom da je skinut sa programske šeme te televizije.

Dve nedelje nakon što je počelo emitovanje rijalitija Veliki Brat na dve televizije, on će od petka ostati samo na jednoj televiziji – B92. Televizija PRVA od petka menja programsku šemu, kada počinje 007. sezone emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem u 22h, a u terminu Velikog Brata će ići domaća serija Lud, Zbunjen, Normalan.

prva sema

Foto: prva.rs

Na televiziji B92 gde su do sada išla uživo uključenja u kuću Velikog Brata, od 18. septembra će emitovati celokupan rijaliti – i uživo uključenja, i izbacivanja, i preglede dana.

Prvo sledeće izbacivanje, u petak 18. septembra, će biti emitovano od 21h na televiziji B92, a uživo uključenje od 00:15h. Pregledi dana koji su na televiziji PRVA bili emitovani od ponedeljka do četvrtka u 22h i od vikendom u 21h, na B92 će biti emitovani u 23h svaki dan osim petkom u 21h i nedeljom u 22h.

Foto: B92.net

Foto: B92.net

Preglede dana možete prati večeras, u sredu i u četvrtak na televiziji PRVA u 22h nakon čega sve vezano za Velikog Brata ćete pratiti na B92.

Zbog čeka je televiziji PRVA nakon samo dve nedelje  emitovanja izbacila Velikog Brata iz svoje programske šeme još uvek se ne zna, ali bi trebalo da uskoro da to objave s obzirom da se drugo izbacivanje iz kuće približava.

https://www.youtube.com/watch?v=IZ_Nn-h9OEE

Izvor: PRVA, B92

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × two =

x

Check Also

Andrija i Andjelka – Sezona 2 / Epizoda 9 – Sinopsis i insert

Deveta epizoda druge sezone (epizoda 73) serije Andrija i Andjelka premijerno će ...

Sindjelići – Sezona 2 / Epizoda 11 – Sinopsis i najava (01.03.2016.)

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 11. epizodu druge  sezone serije Sindjelići ...