in

VEČERAS kreće peta sezona serije Sinđelići

Sinđelići Sezona 5

Čekanju je konačno došao kraj! Nova, peta sezona serije Sinđelići koja ima ukupno 70 epizoda kreće sa emitovanjem večeras u 21h na televiziji PRVA.

Gledaoci su prethodno mogli da gledaju petu sezonu na kablovkom kanalu SuperStar, a sada se serija vraća na televiziju PRVA gde su emitovane i prethodne četiri sezone.

U novoj sezoni Sinđelići se suočavaju sa Gojkovom i Terezinom vezom i sa promenama kod Metodija i Eve. Rista i Kasija su sada mladi ljudi u potrazi za poslom. Jezda i Jefimija su dobili dete. Fedorova sestra Svetlana se udala za Jefimijinog brata Danka.

Glavne uloge tumače Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Dragana Mićalović Miloš Klanšček, Jelena Kosara, Luka Raco…

Novina u glumačkoj postavi ove sezone je pridruživanje Mihaele Stamenković, Vesne Čipčić, Marine Ćosić, Vladimira Kovačevića i Seke Sablić, kao i gostovanje YouTube zvezde Andrije Jović (Andrija Jo). Glumica Aneta Tomašević je unapređena u glavnu postavu serije.

Reditelji serije su Katarina Živanović, Milan Todorović i Vladimir Petrović.

Premijera 1. epizode 5. sezone pod nazivom “Sendvič problema” večeras u 21h na televiziji PRVA.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Novih 8 epizoda serije “Biser Bojane” početkom jeseni na RTS-u

Seriju “Južni vetar” gledaćemo na jesen 2020. godine