in , ,

Večeras 1. epizoda 2. sezona serije Biser Bojane, saznajte šta vas očekuje

Biser Bojane Sezona 2 Epizoda 1

Premijera novih epizoda druge sezone serije Biser Bojane kreće od večeras, 9. novembra u 21h, a novih 8 epizoda gledaćemo svake subote na RTS-u.

U romantičnoj akcionoj komediji “Biser Bojane 2” sledi nastavak avantura dobro znanih junaka – Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove ćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnoštva atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu… Uz poznate likove, pojaviće se i nekoliko novih, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije.

Ekipa, u kojoj su Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković, snimala je u Ulcinju, a ekipi se pridružila i Sloboda Mićalović, koja tumači lik inspektorke Čarne. Lik Čarne unosi dosta nemira među kriminalce, ali i policajce, jer je ona beskomprimisna u nameri da što savesnije obavlja svoj posao.

Novih osam epizoda koje čine drugu sezonu serije “Biser Bojane” snimane su od juna do kraja avgusta ove godine na ulcinjskoj rivijeri (Adi Bojani, Solani, Velikoj plaži). Ova savremena priča o porodičnim odnosima, odrastanju i sazrevanju, obeležena je i tipičnim lokalnim humorom.

Druga sezona, sastavljena od osam epizoda, pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih melodramskih obrta, imaće i izraženiji krimi zaplet čiji su ključni pokretači kontroverzni biznismeni.

Glavne uloge igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

senke nad balkanom sezona 2 epizoda 1

Šta nam donosi nova sezona? U 1. epizodi 2. sezone serije Senke nad Balkanom gledaćete

Južni vetar - serija

Pomerena premijera! Serija Južni vetar stiže za 3 meseca!