in , ,

Uskoro kreće peta sezona serije Sinđelići na TV PRVA (VIDEO)

Uskoro novih 70 epizoda na TV PRVA

Peta sezona od 70 epizoda serije Sinđelići uskoro kreće sa emitovanjem na nacionalnoj televiziji PRVA.

Peta sezona je prethodno emitovana na kablovkom kanalu SuperStar TV, a sada se vraća na TV PRVA gde su emitovane i prethodne četiri sezone.

Ono što je sigurno je da gledaoce u petoj sezoni Sinđelića očekuju brojni, zanimljivi zapleti, preokreti i komične situacije u kojima će se glavni junaci naći. Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora naći će se pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku kako bi im pomogla oko prinove.

Sinđelići na okupu

Sreten upada u niz zavrzlama u Lilinom odsusustvu u pokušaju da porodicu održi u najboljem mogućem redu, kao da je Lila prisutna. Gojko i Tereza su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, kao i Kasija i Rista, ali neprestano upadaju u zabune koje ih uporno razdvajaju. Gojko stiče status jutjub zvezde.

Porodica Sinđelić I njihovi najbliži prijatelji nastavljaju da nas zasmejavaju ali i uče važnim porodičnim vrednostima, I u dobru I u zlu oni su zajedno.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NAJAVA | Senke nad Balknom 2, Ubice mog oca 4, Žigosani u reketu & Ujka – novi horizonti

“Vojna akademija 5” od oktobra u bioskopima