in ,

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 23 – Sinopsis + Promo (3.12.2018.)

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 23. epizodu druge sezone serije Urgentni centar koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 3. decembra u 22h na televiziji PRVA.

Ristić se kiti tuđim perjem

Dr Kolarov i dr Šćepanovic predlažu Milicu Lukić kao glavnog kandidata za šefa specijalizanata sledeće godina. Dr Lukić ima strah da to prihvati zbog sve većih obaveza oko bebe Milice.

Danas je prvi Petrin radni dan koja će raditi na prijavnici zajedno sa Ljubom.Tim dr Ilića i dr Refika deli jos jedna aneurizma kako bi se upisali u istoriju medicine.

Baš jedan takav slučaj dospeva kod Eve. Ristić pokušava da je ubedi da pacijent nema aneurizmu i da je odgovori od toga da pacijante odvede kod doktora Ilića. Spletom okolnosti, snimak završava u kancelariji kod dr Ilića.

Dr Ilić i dr Petrović su impresionirani Ristićem koji je, kako oni misle spasio zivot pacijentu jer je otkrio aneurizmu.Ristić ne okleva ni trenutak i prihvata pohvale na svoj račun.

Marko Pavlović slobodan dan provodi na poslu.

https://www.youtube.com/watch?v=fzwuIZD-VNQ

Izvor: PRVA

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Jutro će promeniti sve – Epizoda 33 – Promo + Sinopsis (3.12.2018.)

Koreni – Epizoda 8 – Promo + Sinopsis (9.12.2018.)