PRVA
in ,

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 22 – Sinopsis + Promo (27.11.2018.)

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 22. epizodu druge sezone serije Urgentni centar koju premijerno možete da pogledate u utorak, 27. novembar u 22h na televiziji PRVA.

Ana ljubi Nemanju

Marko pokušava da olakša ćerki novonastalu situaciju i da što bezbolnije prođe kroz njegov razvod sa Nevenom. Nataša saopštvava Refiku da je podnela papire za razvod i da je njen brak završen.

Dr Ilić poziva Refika na veceru na kome će biti vrhunski hirurzi. Napominje mu da može da povede nekoga. On poziva Natašu Bajić da pođe sa njim.

Dr Ilić i Dr Refik posle par nedelja odlučuju da otpuste pacijentkinju Olgu. Ristić je zajedno sa njenim mužem prati do kola. Samo par sati kasnije u UC ambulanta kola dovoze Olgu bez svesti.

Ana danas završava sa radom na prijavnici UC. Razgovara sa Nemanjom Arsićem i iznenada ga poljubi kada se iza njih pojavljuje Kaja koja ih gleda u neverici.

Utorak, 27. novembar u 22:00

https://www.youtube.com/watch?v=J_QSM9d9oKg

Izvor: PRVA

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Koreni – Epizoda 7 – Promo + Sinopsis (2.12.2018.)

Pogrešan čovek – Epizoda 53 – Sinopsis + Promo (27.11.2018.)