Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / CINEMA / Strani filmovi / Unfriended novi horor film

Unfriended novi horor film

/

Pogledajte trejler filma, nove ere horor filmova produkcije Universal PicturesUnfriended tj. Cybernatural.

Film u kome glavnu ulogu igra Shelley Hennig, kao jedna od nekoliko prijatelja koje na internetu teroriše nepoznata osoba.

Sinopisi: 

Godinu dana ranije, Laura Barns (Heather Sossaman) je izvršila samoubistvo kada je primila video na kome je ona onesvešćena na žurci. Šest učenika iz njenog odeljenja su bili posebno loši prema njoj tada, zato što su oni bili nepopularni, a Laura je bila popularna devojka u školi. Večeras su se tih šest učenika okupili na Skype-u da pričaju, ali nisu bili pripremnjeni za sedmu osobu koja se ulogovala na Laura-in stari Skype nalog i pomogne im da se prisete događaja od pre godinu dana. Nepoznata osoba preti grupi, da ako neko napusti chat i prestane da priča, neko će umreti. Kako chat odmiče, istina o tome ko je postavio video počinje da izlazi na videlo i otkrivaju se tajne koje će testirati njihovo prijateljstvo.

Uloge su rezervisanje: Shelley Hennig kao Blaire, Renee Olstead kao Jess, Jacob Wysocki kao Ken, William Peltz kao Adam, Courtney Halverson kao Val, Heather Sossaman kao Laura, Moses Jacob Storm kao Mitch, Matthew Bohrer kao Matt, Anthony Rogers kao Chatroulette Stoner, Richard Couch kao Chatroulette Stoner

Trejler:

[hdplay id=163]

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.