in ,

Uključite Superstar TV, upravo počinje nova komedija sa Andrijom Milošević “Slatke muke”!

Od večeras, svakog radnog dana u 21h na kanalu Superstar TV emitovaće se nova humorističke serije “Slatke muke” o izmišljenom liku Andriji Miloševiću koga tumači upravo – Andrija Milošević.

Popularni glumac i komičar Andrija Milošević tumači istoimenog, ali izmišljenog glavnog protagonistu što ovaj sitkom o porodičnom čoveku čini još komičnijim.

Da priča bude još zamršenija, Andrija, onaj igrani, je takođe poznata ličnost koja, sa svojim brojnim manama i vrlinama, prolazi kroz razne životne situacije, ljubavne zaplete, svakojake zgode i nezgode. U večerašnjoj, prvoj epizodi on sa svojom suprugom Anom kreće na bračnu psihoterapiju otkrivajući svoju intimu i prakse samozadovoljavanja i suočavajući se sa neprijatnim temama zakopanim u svakodnevnoj rutini. Ovo ne bi bilo toliko intrigantno da Andrijinu ženu Anu u seriji ne glumi Aleksandra Tomićglumica i Andrijina devojka iz stvarnog života!

Pored zamršenih bračnih odnosa, serija prikazuje Andrijine slatke muke i situacije u kojima se on, uz puno srčanosti i duha, suočava i sa ostalim dobro poznatim problemima, kao što su komplikovan odnos sa zahtevnom majkom i nesposobnim prijateljima, zatim problemi sa decom u školi, nasilnim komšijama, birokratskim sistemom… Ne skrivajući brojne ljudske nedostatke, manipulativnost, nestrpljenje, infantilnost, a često i aroganciju, glavni lik otvoreno uživa u statusu poznate ličnosti, ali na kraju dana se ipak nazire njegova osetljiva strana iza te fasade.

U težnji za pravdom i svojim mestom pod zvezdama, Andrija će se uplitati u najčudnije i komične situacije, naoružan dobro poznatim oružjem balkanskih naroda, inatom i tvrdoglavošću. Komičnoj atmosferi serije doprinosi i originalna muzika koju potpisuje bosanski avandgardni bend Dubioza kolektiv.

Izvor: MONDO/Superstar TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Zoran Rankić

Preminuo glumac Zoran Rankić koga pamtimo kao Poparu iz Srećnih ljudi

Junaci našeg doba

Još nedelju dana do premijere serije “Junaci našeg doba”