in ,

“Ujka – novi horizonti” od 21. septembra na NOVOJ S

Nova komedija Srđe Anđelića pod nazivom “Ujka – novi horizonti” kreće sa emitovanjem od 21. septembra u 20:30h na televiziji NOVA S. Prva sezona ima 30 epizoda i prikazivaće se vikendom.

Serija predstavlja nastavak serije “Mile protiv tranzicije” koja je imala 3 sezone, samo u glavnoj ulozi umesto Zorana Cvijanovića igra Nikola Đuričko ulogu ujke. Pored Đurička, u glavnim ulogama ćemo gledati i Branku Katić i Borisa Milivojevića.

Ujka, koga igra Nikola Đuričko, zajedno sa svojim drugom Stoletom otvara teme, suočava se sa preprekama i povećava svoju, preko noći stečenu popularnost na YouTubu. Pokušaće da postane doktor nauka, jer svi oko njega imaju diplome, naleteće na arapske investitore, osetiće strah od ženskih prava, naći će se u globalnom sukobu Amerike i Rusije, biće optužen za paranoju jer je ubeđen da ga opseda Džordž Soroš…  

Sinopsis serije Ujka – novi horizonti

Autor serijala Srđan Anđelić ističe da glavni lik u seriji ima fobije od reformi i progresa “na silu” koje nameću evropske integracije. On staje u zaštitu naših navika i u toj borbi ne bira sredstva. Ujka je iskusni nastavnik OTO-a, pa ima ambiciju da popravi i zašrafi EU.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0

Komentari

“Vojna akademija 5” od oktobra u bioskopima

Ivana Dudić i Marko Đurović u novoj seriji Crveni mesec