Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 9 – Promo + Sinopsis (7.1.2019.)

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 9 – Promo + Sinopsis (7.1.2019.)

/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 9. epizodu treće sezone domaće serije Ubice mog oca koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 7. januara u 20h na kablovskom kanalu TOP.

Deveta epizoda, koja će biti emitovana 7. januara u 20 časova, podiže adrenalin publike koja sa nestrpljenjem očekuje da sazna gde se ove sezone krije istina, a mi vam premijerno otkrivamo sadržaj nove epizode.

U ovoj epizodi obavlja se uviđaj posle okršaja na pumpi. Sava i Jelena imaju mnogo posla, od Rade nema ni traga ni glasa, a ovu istragu i na sopstveno iznenađenje preuzimaju Aleksandar i Mirko.

Marjanović kipti od besa na Zorana i Bogdana nakon neuspele akcije, ali ni on, prvi put, ne uspeva da sklopi sve kockice. Mirko i dalje ne dobija nikakve vesti od Ruže i postaje sve više zabrinut…

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu,Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije.

TOP kanal je deo United Media, u okviru koje posluje i N1 televizija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Izvor: N1

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar