in , ,

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 1 – Promo + Sinopsis (12.11.2018.)

Nakon veoma uspešne prve i druge sezone, ekipa najgledanije krimi-serije na našim prostorima„Ubice mog oca“ ponovo se vraća na male ekrane u novoj, trećoj sezoni već 12. novembra, a nove epizode moći ćete da pratite ekskluzivno na TOP kanalu, svakog ponedeljka od 20 časova.

dugoočekivanom nastavku serije, inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj ubistva uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja menja sve!

Treća sezona “Ubice mog oca” počinje večeras u 20 sati na Top kanalu i ove sezone imaće 11 epizoda.

Emitovaće se svakog ponedeljka od 20 h.

Izvor: N1

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Jutro će promeniti sve – Epizoda 21 – Promo + Sinopsis (12.11.2018.)

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 17 – Sinopsis + Promo (12.11.2018.)