Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Ubice mog oca – Sezona 2 / Epizoda 2 – Sinopsis & Promo (25.12.2017.)

/
/
/

Pogledajte najavu i pročitajte šta vas očekuje u drugoj epizodi druge sezone domaće serije Ubice mog oca čiju premijeru možete da pogledate u ponedeljak, 25. decembra u 20h na novom kanalu TOP.

Prva epizoda dala nam je nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, dinamičnih scena i intriga biti uključeno u nastavak serije “Ubice mog oca”.

Kreatori serije su, osim akcije, obračuna i neizvesnih situacija, uključili i emotivnu stranu protagonista, pa smo tako već u prvoj epizodi mogli da vidimo inspektora Jakovljevića u malo drugačijem svetlu. Nakon što su gledaoci imali prilike da odgledaju prvu epizodu, vrate se omiljenim junacima i zainteresuju se za novi zaplet, otkrivamo vam sadržaj druge epizode:

Aleksandar se krivi za Jelenino ranjavanje i posledice koje je ono ostavilo. Zato je još odlučniji da pronađe ubice, istraga se razvija u nekoliko pravaca, počinju prva saslušanja, jasno im je da je pucnjava naručena. Pojavljuje se i misterizono nestali Marjanović, koji u svom tom haosu preuzima mesto direktora policije, ali ni Obradovićka se ne predaje. Aleksandar mu ne veruje više, samo misli na Jelenu…

Nastavak rešavanja novog uzbudljivog slučaja, gledaoci će moći da prate svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u, već u osnovnom paketu.

Izvor: N1

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar