Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Ubice mog oca – Sezona 2 / Epizoda 1 – Sinopsis & Promo (18.12.2017.)

/
/
/

Pogledajte najavu i pročitajte šta vas očekuje u prvoj epizodi druge sezone domaće serije Ubice mog oca čiju premijeru možete da pogledate večeras u 20h na novom kanalu TOP.

Serija Ubice moga oca, zabeležila je višemilionsku gledanost tokom prve sezone emitovanja, i postala jedna od glavnih tema u svakodnevnoj komunikaciji. Publika je sa nestrpljenjem isčekivala nove obrte, pokušavajući da razotkrije motive i potencijalne počinioce zločina, stavljajući se u ulogu glavnog protagoniste i njegovih bliskih saradnika.

Ubice Mog Oca – Sezona 2 – 18. decembar u 20h

Odlična glumačka ekipa, učinila je da ova serija bude najgledaniji program u novijoj istoriji. Mladi policijski inspektor suočen je sa najtežim i najzamršenijim slučajem u svojoj karijeri. Rastrzan emocijama između dve žene, i pritisnut ozbiljnošću zadatka koji je pred njim, uplešće se u igru mačke i miša, u kojoj rizikuje sve, pa i sopstveni život.

U prvoj epizodi druge sezone gledaćemo: Nakon pucnjave u kafiću ima nekoliko mrtvih, a Jelenina sudbina je neizvesna. Aleksandar je zbog toga potpuno van sebe, Mirko pokušava da bude racionalan i obavi uviđaj. Iako je rastrojen, Aleksandar shvata da je možda i on bio meta pucnjave što istragu vodi na sasvim drugi kolosek. A načelnika Marjanovića i dalje nigde nema.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar