in ,

Ubice mog oca 4: Novih 10 epizoda od novembra na kanalu Nova S

Inspektor Jakovljević i u ovoj sezoni bavi time ko mu je ubio oca i zašto

Ubice mog oca - Sezona 4

Nova, četvrta sezona popularne domaće serije Ubice mog oca kreće sa snimanjem od dana koje će trajati sve do druge nedelje septembra.

Centralna tema nove sezone biće slučaj serijskog silovanja u Beogradu, otkriva scenaristkinja Nataša Drakulić.

Posle dugo vremena na televizijskim ekranima se pojavljuje ova priča koja je teška i surova. Statistika broja silovanja je porazna, ali je još porazniji broj prijavljenih slučajeva jer žrtve odustaju.

Nataša Drakulić

Seriji su se ove sezone priključili Voja Brajović, Boris Komnenić i Isidora Građanin, a najveće glumačko pojačanje je Sloboda Mićalović, čiji lik, Dunja, će se baviti upravo rešavanjem pomenutih slučajeva silovanja.

Dunja je major-inspektor za krvne i seksualne delikte i bavi se rešavanjem silovanja u ovoj sezoni. Postoji jedan, ona sumnja, masovni silovatelj (da li ima jedan ili više njih, to ćemo videti do kraja). Vrlo je prijatna, ali je vrlo odlučna, hrabra i surova kada je potrebno da se nađe počinilac

Sloboda Mićalović

Osim novih likova, pratićemo i šta se dalje dešava sa likovima i pričama sa kojima smo se već upoznali.

Svaki put kada dođe nova sezona ja se oduševim kada pročitam. Biće uzbudljiva, puna obrta i akcija.

Vuk Kostić i dodaje da se inspektor Jakovljević i u ovoj sezoni bavi time ko mu je ubio oca i zašto

U novoj sezoni nas, pored uzbudljivih zapleta i kompleksnih likova, očekuje i više akcionih scena nego ikada ranije.

Akcije će biti dosta, pošto smo tražili da ima malo više tih akcionih scena”, rekao je glumac Marko Janketić, a direktorka fotografije, Bojana Andrić, kaže: “Biće još dosta prolazaka automobilima, odnosno jurnjava, biće pucnjava, biće uviđaja… biće svakako atraktivno za gledanje, što je neophodno za ovakvu seriju.

Bojana Andrić

Kada su nastavci u pitanju ume da jenjava. Ova serija drži kvalitet, zacrtanu koordinatu i to je jako važno. Jeste uzbudljivo, jeste crno, biće možda više akcionih scena, ali ono što je najvažnije je da je ostala dosledna svom kvalitetu, jakim likovima, situacijama i događajima.

Sloboda Mićalović

What do you think?

Written by Amaranta

Trejler za film “Vojna akademija 5”

JJužni vetar - saga se nastavlja

Serija “Južni vetar” – saga se nastavlja 2020. godine