Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Ubacivanje u kuću Velikog Brata iz dva dana (Promo)

/
/
/

Ubacivanje u kuću Velikog Brata će biti emitovano u petak i u subotu u 21h na televiziji PRVA. Pogledajte 3 nove najave.

Pauzirao je dve godine i sada se vraća na velika vrata. Najpopularniji rijaliti program “Veliki Brat” uskoro ponovo sa vama u najurnebesnijoj sezoni do sada. Kuriozitet nove sezone je to da će se serijal emitovati na dve televizije: Na TV Prva gledaćete dnevne preglede i izbacivanje takmičara, dok će TV B92 svakog dana više puta uživo prenositi dešavanja iz čuvene kuće na Košutnjaku.

https://www.youtube.com/watch?v=fmYGze0YTi0

U kuću Velikog Brata useljavaju se stanari iz čitavog regiona. Za razliku od prethodne sezone, ovog puta u kuću ulaze takozvani obični ljudi, nepoznati javnosti, kojima će serijal pomoći da postanu popularni. Oni će živeti pod istim krovom narednih meseci, dok će ih neprekidno pratiti oko kamera, nemilosrdno beležeći sve njihove reakcije.

Foto: PRVA

Veliki brat će im svakodnevno postavljati zanimljive, teške, inspirativne, zabavne zadatke, a svaki od ukućana će se potruditi da što bolje odgovori izazovima, i da istovremeno zadobije poverenje i simpatije drugih stanara, ali i publike. Najboljem takmičaru pripašće nagrada od 100 000 evra.

https://www.youtube.com/watch?v=4XVTTiORrcM

Kroz najnoviju sezonu vodiće vas sjajan voditeljski par – muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler i Antonija Blaće, koju smo nedavno gledali u muzičkom šou programu “X factor”. Ovaj voditeljski tandem ima dugu i zanimljivu istoriju u „Velikom Bratu“.

Skaj Vikler je obeležio sezonu VIP Veliki brat 2008. godine. Upisao se na listu nezgodnih sagovornika s kojima nema polemike ako nemate pameti, oštar jezik i minimum smisla za humor.  Antonija Blaće, hrvatska voditeljka sa stažom u Beogradu, od 2004. godine suvereno vlada „Velikim Bratom“, što kao ukućanka, što kao voditeljka.

https://www.youtube.com/watch?v=b7GQFSCeYPo

Poznavajući situaciju u kući, oboje su se složili da ukućanima neće biti lako i da se raduju što će se u kući naći nepoznati učesnici jer Veliki brat je poznat po tome da pravi zvezde!
“VIP varijante nisu zanimljive toliko. Kod nas publika voli da gleda neobične ljude više nego VIP”, zaključila je Antonija i dodala: “Vraćam se kući!
Skaj je, u svom stilu, istakao da koliko će ukućani uspeti da ostanu u kući i steknu naklonost publike zavisi samo od njih. “Oni ako su moroni, to je njihova stvar. Ako su carevi, onda super!

Izvor: Prva

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar