in ,

U večerašnjoj, 3. epizodi serije “Crveni mesec” stvaraju se klanovi

U 3. epizodi serije “Crveni mesec” koja će biti premijerno emitovana u sredu, 9. oktobra u 21h na televiziji Pink počinju da se kuju planovi i stvaraju klanovi.

Centralno pitanje prethodne epizode bilo je – šta se dogodilo u šumi kod Merdara, 2. oktobra 1912. godine i ko je komandovao napad. Oficir Dragutin Dimitrijević Apis (Slaviša Čurović) pokrenuo je istragu, Nikola Stanimirović (Miloš Đurović) dao je svoj iskaz, ali sada se u priču uključuje i potporučnik Stevan Kalinić (Ivan Zablaćanski), koji želi da da svoj sud o tom događaju, kao učesnik balkanskih ratova. Osim toga, Stevan je smrtno zaljubljen u Teodoru (Mina Milićević), Nikolinu verenicu, što može dodatno zakomplikovati istragu.

Jedan od problema koji je mučio Nikolu jeste i odnos koji je prvi ađutant princa Aleksandra (Mihajlo Jovanović), Panta Draškić (Vladislav Mihailović), ostvario sa njim. Njihov razgovor o tome prekida hitan poziv iz Vlade.

Oficir Jovan Ružičić (Boja Lazarov) i ugledni beogradski advokat Stojan Stanimirović (Aleksandar Srećković Kubura), osim plana oko venčanja njihove dece, kuju još neke, političke planove. Jovan je predstavnik tvrde linije “crnorukaša”, što je sušta suprotnost Stojanu, ali ga advokat ipak podržava, smatrajući da je to u interesu karijere njegovog sina Nikole.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Kupac za kafanu je pronađen! Nova, 17. epizoda 5. sezone serije Sindjelići večeras na Prvoj

Rosa postaje pisac u 27. epizodi serije Mamini sinovi