in ,

U pripremi nova domaća krimi serija “Anatomija zločina”

Vuk Ršumović zajedno sa Anom Tomović priprema novu seriju pod nazivom “Anatomija zločina”. Serija će pratiti ubistvo u selu u Bosni sedamdesetih godina, za koje je optužena jedna žena.

“Serija prikazuje nepoznat svet, uzbudljiv i egzotičan. Pratimo istragu zločina u selu, a u fokusu će se naći pozicija žene u zajednici koja je zatvorena i patrijarhalna,” rekao je Ršumović za “Večernje novosti“.

Još uvek nije poznato ko će tumačiti glavnu žensku ulogu, pa su u planu kastinzi u regionu. Koproducent serije biće hrvatski “Drugi plan”, kuća poznata po hitu “Novine”, jedinoj seriji iz regiona koju je otkupio Netflix i prikazuje je u 190 zemalja.

“Kriminalistički žanr i univerzalna tema o ženskoj emancipaciji, sa snažnom i kompleksnom junakinjom, uklapaju se u aktuelne svetske trendove i obećavaju da će serija biti atraktivna i publici u svetu,” dodao je Ršumović, kojem će posle filma “Ničije dete” ovo biti drugi rediteljski projekat.

Pregovori sa domaćim emiterom su u završnoj fazi, a snimanje će početi ove jeseni.

Izvor: Večernje novosti / Mondo

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Novi kviz “Igraj za zavičaj” od marta na RTS-u

Film „Reži“ u režiji Koste Đorđevića premijerno na Festu