Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / U pripremi nova domaća krimi serija “Anatomija zločina”

U pripremi nova domaća krimi serija “Anatomija zločina”

/

Vuk Ršumović zajedno sa Anom Tomović priprema novu seriju pod nazivom “Anatomija zločina”. Serija će pratiti ubistvo u selu u Bosni sedamdesetih godina, za koje je optužena jedna žena.

“Serija prikazuje nepoznat svet, uzbudljiv i egzotičan. Pratimo istragu zločina u selu, a u fokusu će se naći pozicija žene u zajednici koja je zatvorena i patrijarhalna,” rekao je Ršumović za “Večernje novosti“.

Još uvek nije poznato ko će tumačiti glavnu žensku ulogu, pa su u planu kastinzi u regionu. Koproducent serije biće hrvatski “Drugi plan”, kuća poznata po hitu “Novine”, jedinoj seriji iz regiona koju je otkupio Netflix i prikazuje je u 190 zemalja.

“Kriminalistički žanr i univerzalna tema o ženskoj emancipaciji, sa snažnom i kompleksnom junakinjom, uklapaju se u aktuelne svetske trendove i obećavaju da će serija biti atraktivna i publici u svetu,” dodao je Ršumović, kojem će posle filma “Ničije dete” ovo biti drugi rediteljski projekat.

Pregovori sa domaćim emiterom su u završnoj fazi, a snimanje će početi ove jeseni.

Izvor: Večernje novosti / Mondo

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.