Junaci našeg doba
Junaci našeg doba
in , ,

U pripremi 2. sezona serije “Junaci našeg doba”

Junaci našeg doba 2

Do 7. januara emitovala se serija “Junaci našeg doba“, scenariste Siniše Pavića. Serija je nastala u produkciji „Telekoma“ Srbije i izvršnoj produkciji „Košutnjak filma“, a kroz 21 epizodu pratili smo život porodice Čičanović.

Svake večeri serija je u proseku okupljala preko 1.700.000 građana Srbije. Poslednja epizoda serije bila je najgledaniji programski sadržaj na televiziji. Prva na rang-listi najgledanijih emisija u Srbiji. Nju je gledalo blizu dva miliona građana.

Serija je postigla zavidne rezultate, pa je udeo u gledanosti svih do sada emitovanih epizoda čak 33,3 odsto, što znači da je svaki treći gledalac televizije bio uz RTS, a seriju je u proseku pratilo više od milion i po gledalaca, i prva je na listi najgledanijih emisija u zemlji.

Junaci našeg doba

Vidim da je publika okarakterisala ovu seriju kao nešto drugačiju Pavićevu seriju. Da je vrlo inspirativno ovo vreme bilo za njega i da prepoznaju likove iz svoje svakodnevice. I meni je na samom čitanju scenarija bilo zanimljivo da se pripremim za ulogu, pogotovu što je uloga kompleksna. Tako da serija nije ispunila samo očekivanja publike, već je i nama bilo zanimljivo da učestvujemo u tome.

ističe Hadži Nenad Maričić, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a

Isidora Janković koja u seriji tumači samohranu majku, Anku Torbicu, kaže da je upravo saznala da je Siniša Pavić počeo da piše nove epizode, tako da nas sigurno očekuje povratak Čičanovića.

Biće nastavka, novih zapleta i raspleta, jer ništa se nije završilo u ovoj sezoni, a njihovi životi se nastavljaju. Maričić očekuje i najavljuje velika iznenađenja, jer ekipa nešto već i zna, ali nešto i ne sme da saopšti gledaocima.

Producent Zoran Janković, za “Novosti“, otkriva da Pavić već piše nove epizode.

Imamo usmeni dogovor sa “Telekomom Srbija” o nastavku serije. Siniša će napisati još jedan ciklus od 20 epizoda, budući da ovo ostvarenje zaista ima potencijal i tek sad se razvila priča – kaže Janković.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Neda Arneric

Preminula glumica Neda Arnerić u 67. godini

Hotel Beograd

Hotel Beograd – Rusko-srpski film i mini-serija od februara