NOVA TELEVIZIJSKA SEZONA 2019/2020
in , , ,

U novoj televizijskoj sezoni gledaćete…

20 novih i starih domaćih serija…

Ove televizijske sezone 2019/2020 očekuje Vas više domaćih serija nego ikada pre. U narednim mesecima pratićemo oko 20 serija od čega je deset novih, a deset starih sa novom sezonom.

RTS, PRVA, PINK, NOVA S i SUPERSTAR NUDE BOGAT SADRŽAJ!

Radio televizija Srbije spremila je za svoje gledaoce devet serija. Nakon uspeha filma Južni vetar i najavljenog nastavka, trenutno se snima 12 epizoda televizijske serije koju ćete premijerno moći da pratite sledeće godine na RTS-u. Takođe, snima se i druga sezona serije Biser Bojane od osam epizoda koju ćemo pratiti na jesen.

Trenutno se u bioskopima prikazuje film scenariste i reditelja Gorana Markovića Delirijum Tremens, a četiri epizode istoimene serije možete pogledati ove jeseni. Film Vojna Akademija 5 će imati svoju premijeru u bioskopima 3. oktobra, a nove epizode pete sezone ćemo gledati sledeće godine.

Dve godine nakon emitovanja prve sezone, ove jeseni ćemo pratiti nova dešavanja junaka serije Radoša Bajića Psi laju, vetar nosi. U 11 epizoda serije Grupa pratićemo tri grupe junaka – policajce, kriminalce i tinejdžere.

Siniša i Ljiljana Pavić pripremaju novu seriju za RTS Junaci našeg doba koja će se emitovati na RTS-u od decembra, a nakon toga na SUPERSTAR-u. Iako je najavljeno 20 epizoda serije, reditelj Mihailo Vukobratović je rekao da postoji mogućnost da se snimi još epizoda.

Serija Dug moru koja će imati 12 epizoda premijerno će se emitovati na RTS-u ove jeseni, a nakon toga i na SUPERSTAR-u. Režiju potpisuje Goran Gajić, a producent serije je Bojana Maljević. Posle uspeha serije Meso, RTS je prošle godine zvanično naručio drugu sezonu pod nazivom Kosti. Serija će imati deset epizoda koje ćemo pratiti od marta 2020.

Na televiziji NOVA S ove zime gledaćemo novih deset epizoda 4. sezone serije Ubice mog oca najavljene tokom druge sezone. Takođe, dugo iščekivana druga sezona serije Senke nad Balkanom biće emitovana od oktobra. Nove epizode serije Žigosani u reketu trenutno se snimaju tako da ih možete očekivati u narednim mesecima na Novoj S i televiziji PRVA.

United Media je naručila dva nastavka serije Koreni Vreme smrti i vreme zla. Snimanje još uvek nije počelo tako da se trenutno ne zna tačno kada će se emitovati. Od septembra ćemo pratiti nastavak kultne serije Mile protiv tranzicije pod nazivom Ujka – novi horizonti.

Na PRVOJ ove jeseni pratićemo novu, petu sezonu serije Sinđelići koju su gledaoci imali prilike da tokom proleća prate na kablovkoj televiziji SUPERSTAR. Trenutno je u pripremi i treća sezona popularne serije Urgentni centar.

RTV PINK je najavio da će se u narednom periodu više fokusirati na domaće serije što dokazuje time da je naručeno tri domaće serije za ovu jesen/zimu. Nakon serije Šifra Despot, Radoš Bajić je u saradnji sa Pinkom pripremio novu seriju pod nazivom Preživeti Beograd.

Među prvim serijama koje je PINK najavio bila je serija Crveni mesec koja će imati 120 epizoda. Idejni tvorci serije su Željko Mitrović i Roman Matejić. U glavnim ulogama gledaćemo Ivanu Dudić i Miloša Đurovića. Premijera: septembar.

Od oktobra ćemo pratiti 44 epizode serije Nek ide život na televiziji SuperStar, a od proleća na RTV PINK. Serija je rađena po uzoru na britanske TV komedije.

U saradnji između RTS-a i SUPERSTAR-a snima se 12 epizoda serije Švindleri koju ćemo pratiti od novembra.

Pratite nas za sve najnovije informacije vezane za vaše omiljene domaće serije! Na pravom ste mestu “ne menjajte kanal”.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

svindleri

Švindleri 2. epizoda – Đura zna kod koga je srećka!

“Dug moru”: Nova dramska serija reditelja Gorana Gajića