Grupa
Grupa
in ,

U 8. epizodi serije Grupa dolazi do raskida

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 8. epizodu serije Grupa koju ćemo premijerno gledati u nedelju, 1. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a. Epizoda će biti dostupna za besplatno gledanje u ponedeljak na RTS Planeti.

Grupa – Epizoda 8

Posle tri meseca boravka u popravnom domu Stanislav se vratio kući. Petra kaže Stanislavu da nema više volje da nastavi emotivnu vezu sa njom. On ravnodušno prihvata njihov raskid.

Petri je sada puno bliži Vanja. Vanja, koji je ušao u biznis sa kriptovalutama, nikako ne može da se pomiri sa tim da je njegov brat Luka mrtav.

Vlasnik hotela, kontroverzni biznismen, Strahinja, vratio se u Beograd. Policija je saznala za to i postavila prislušne uređaje u njegov apartman.

Kreatori: Uroš Tomić, Dragan Đurković
Scenario: Katarina Mitrović, Gvozden Đurić, Vladimir Đurđević
Režija: Miloš Radunović

Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Denis Murić, Milica Mima Trifunović, Ivana Zečević, Marko Milivojev Mili, Vojin Ćetković, Tijana Marković, Bojan Žirović, Milutin Mima Karadžić, Draginja Voganjac, Matea Milosavljević, Nikola Šurbanović, Marko Gizdavić, Mladen Sovilj, Irfan Mensur, Branka Katić.

Nedelja, 1. decembar, Prvi program, 20.05

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Biser Bojane

U 4. epizodi 2. sezone serije Biser Bojane gledaćete…

Sindjelići

Šta uradili sa novcem od osiguranja? Saznaćete u 47. epizodi 5. sezone serije Sindjelići