in ,

U 6. epizodi 2. sezone serije Psi laju vetar nosi gledaćete

Psi laju vetar nosi Sezona 2 Epizoda 6

RTS

U subotu, 9. novembra u 20h pogledajte 6. epizodu “Depozit i drpozit” 2. sezone serije Psi laju vetar nosi na Prvom programu RTS-a.

Policija je za petama Gladioli i ekipi ministra Karajovića. Inspektoru Pavloviću je jasno da se neki biznis dogovara, samo još ne uspeva da poveže o čemu se tačno radi. Zato angažuje udovicu Zagorku, koju će kao mamac ubaciti u korumpiranu ekipu. Zagorka, zadovoljna što je uspela da šarmira inspektora i u nadi da će preko njega uspeti da ispegla svoj policijski dosije, rado ulazi u igru.

Kamen temeljac ekskluzivnog stambenog kompleksa u naselju Stavrića samo što nije postavljen. Poslednje pripreme su u toku. Grozdana svim silama pokušava da podrije investiciju. Pokreće peticiju i sprema pobunu među komšijama. Stavra na sve načine pokušava da je smiri i uveri u suprotno.

Tomče se vraća iz Zavlake. Dovozi kući Stavrin auto, a u autu Jovanku, jednu od Jovinih snajki. Zaljubljen, predstavlja je svojim roditeljima. Hoće li Stavriće ova Tomčetova mladalačka ludorija skupo koštati?

Hranislav se oporavlja. Dan pred izlazak iz bolnice, objašnjava majci o maratonu za koji se pripremao. Grozdana jedva obuzdava suze kad sazna da joj sin odlazi na Kosovo da trči humanitarnu trku.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Marko Živić, Marko Pavlović
Epizodne uloge: Ana Aleksander, Nedeljko Bajić, Mateja Popović, Ivan Vučković, Milan Kalinić, Đorđe Erčević, Tamara Šustić, Igor Pavlović

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Upravo kreće 6. epizoda 5. sezone emisije Tvoje lice zvuči poznato

U 6. epizodi serije Dug moru saznajemo sve o majci