Pink
in ,

U 5. epizodi serije Preživeti Beograd gledaćete

Preživeti Beograd – Epizoda 5

Nova, 5. epizoda serije Preživeti Beograd koja će biti emitovana u subotu, 9. novembra u 21h na televiziji Pink donosi nam nove zgode i nezgode glavnih junakinja Marine, Ružice, Nevene i Ljudmile, ali i njihovih prijatelja i porodice.

Nakon što je večera u skupom beogradskom restoranu prošla neslavno, pošto ih je stric Gorun ostavio na cedilu, ekipa iz Studenjaka se pokunjeno vraća kući. Čak ni Žankov pokušaj da ih odvede dalje u provod ne uspeva.

Posle lošeg provoda na studentskoj predstavi, koju je Marina organizovala portiru Voji, ne preostaje joj ništa drugo nego da mu organizuje sastanak sa jednom od cimerki. Međutim, Marinin predlog nije naišao na odobravanje devojaka.

Marina, već sam ti rekla, zaboravi – bila je odlučna Nevena.

Je l’ vi kapirate da možemo da letimo iz doma zbog ovoga? – predočila je Marina ozbiljnost situacije.

Ljudmila, svesna da je sama uzrok svih problema, donosi odluku da baš ona bude Vojina devojka za dejt. Međutim, problem je u tome što ona nikako nije Vojin tip devojke, što je izričito rekao Marini. Pomalo uvređena i rešena da mu se osveti, Ljudmila će smisliti način da prikrije svoj identitet i odvuče ga u sobu.

Umesto kod kuće, Nevena provodi vikend sa Stevanom u njegovom novom stanu. Potpuno očarana Stevanovim ponašanjem i postupcima, uverena je da to više nije onaj tatin sin koji ne misli svojom glavom.

Sa druge strane, Ružicu i dalje muče porodični problemi i to što je otac Miladin neveran. Nenajavljena, Ružica odlazi u Zabojnicu i pojavljuje se pred vratima Branke gastarbajterke.

O, nije valjda da opet tražiš oca, mala? – rekla je Branka kada ju je ugledala u svom domu.

Prekida ih Brankin muž, koji se vratio iz Švajcarske, i tada će Ružica saznati poražavajuću istinu, koja će joj potvrditi sumnju u očeve postupke.

Komšinice, mi moramo da častimo, moja Branka je trudna! – rekao je Brankin muž.

Ipak, još veće iznenađenje Ružicu, ali i ostale devojke, čeka u Beogradu – prevaren i ljut, portir Vojo ponovo dovodi domsku kontrolu devojkama na vrata.

Nju prekontrolišite, ona je sumnjiva – pokazivao je Vojo upravniku doma na Ljudmilu.

Polako Vojo, imaš ti ovde šta da gledaš – odvukla ga je Ružica do laptopa, gde mu je pustila snimak iz njihove sobe, na kom se vidi da je pokušao da zavede Ljudmilu.

Međutim, Ljudmilin plan da ucene Voju pošao je po zlu, jer je upravnik video snimak.

Pakujete se i letite iz doma. I ti Vojo letiš s njima, nema više posla – rekao je besan upravnik I izbacio Voju iz sobe.

Upravniče, je l’ mogu ja sa Vama samo nešto da razgovaram – pokušala je Ružica da popravi situaciju.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Šta dalje? Saznajte sve o 5. epizodi serije Grupa (Promo)

senke nad balkanom sezona 2 epizoda 1

Šta nam donosi nova sezona? U 1. epizodi 2. sezone serije Senke nad Balkanom gledaćete