Dug moru - Epizoda 5
Dug moru - Epizoda
in ,

U 5. epizodi serije Dug moru Periša traži pomoć

Dug moru – Epizoda 5

Večeras u 21h na Superstar TV-u pogledajte 5. epizodu serije Dug moru. Za sve koji propuste ili nemaju taj kanal mogu pogledati epizodu sutra u 20h na RTS-u. Peta epizoda nosi naziv “Odlazak”.

Periša odlazi u Tivat, jer u Porto Montenegru ima sastanak sa Ćaletom od kojeg očekuje pomoć. Ali ne očekuje da će se pojaviti i Milutin.

Ćale nagovori Milutina da odloži Periši dug. Zejova smrt odražava se na sve meštane. Izazvani tim šokom i tugom, naši junaci počinju da se bave svojim životima…

Renko želi da kaže Anđi da se zaljubio u Juliju, ali ga Anđa preduhitri i kaže da ide, jer među njima je velika razlika u godinama. Ipak, biva srećna kada Renko ipak legne pored nje u krevet.

Režija: Goran Gajić

Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogledajte šta vas očekuje u 4. epizodi serije Grupa

Nove intrige očekuju vas u 21. epizodi serije “Crveni mesec”