Foto: Pink
in ,

U 5. epizodi serije “Crveni mesec” pašće maske…

Crveni mesec – Epizoda 5

Peta epizoda serije “Crveni mesec” emitovaće se u petak, 11. oktobra u 21h na televiziji Pink.

Nikola će se naći u nezavidnoj situaciji. Prvi ađutant princa Aleksandra (Mihajlo JovanovićPanta Draškić (Vladislav Mihajlović) upozorava ga da su potpukovnik Apis (Slaviša Čurović) i Jovan Ružičić (Bojan Lazarov) već razgovarali sa Njegovim visočanstvom, a da se samo on čeka.

Uz to, Apis i Jovan su i u kafani govorili o Nikoli, njihovo poverenje u njega nije na sigurnim nogama. Nešto od toga dospeva i do Teodore (Mina Milićević), koja počinje suze da roni od straha da njen otac Jovan ne raskine veridbu zbog političkih neslaganja sa Nikolom.

Ipak, mnogo lepše o mladom oficiru govori Sofija Baumen (Ivana Dudić), koja svojoj baki Nataliji (Olga Odanović) ponovo objašnjava kako joj je srce stalo kada ga je videla i da jedva čeka novi susret.

U kući Baumenovih mnogo je tajni, a jedna, vezana za Mariju (Nina Grahovac) biće otkrivena večeras sa dolaskom misterioznog Pavla Dimitrovića (Srđan Karanović).

Izvor: Pink.rs

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Porodica Popović i zombiji u 28. epizodi serije Mamini sinovi

Televizijska jesen uveliko počela: Red vesti, red rijalitija, red sapunica i red repriza. Šta sve (ne)gledati od toga?