in ,

U 2. epizodi serije Preživeti Beograd gledaćete…

Preživeti Beograd – Epizoda 2

Večerašnja epizoda počinje u čitaonici Filozofskog fakulteta, gde Jablan (Nemanja Rafailović) vredno uči. Tišinu prekida galama i dreka.

Jablanov stric Gorun (Slaviša Čurović), pošto je nesmotreno i bezobzirno poremetio red i mir čitaonice, izvodi svog sestrića na ručak.

Crnogorac Gorun, nesvršeni student, snalažljivi tip, potrudiće se objasni Jablanu kojim putem treba da ide da bi uspeo u Beogradu.

Ekipa iz Studenjaka odlazi kod Žanka (Dejan Maksimović) na ručak. U predivnom ambijentu vile na Dedinju, oni će ipak iskusiti nešto što nisu očekivali… Hoće li to poremetiti njihove tek uspostavljene odnose?

Pink

Stevan (Nikola Šurbanović) po svaku cenu želi da dođe po Nevenu (Tamara Šustić) u Beograd. Na nagovor oca, ona pristaje, iako nerado, besna jer je svesna da ne može da utiče na komplikovane odnose između njihove dve porodice. U kancelariji Stevanovog oca Vojina (Boris Pingović), u razgovoru sa njim, Nevena će saznati nešto što će je naterati da se zamisli… da li je ipak napravila grešku odbijajući Stevana od sebe? 

Pink

Možda bi ipak mogli da pokušaju ponovo… Marina (Bojana Stojković) za to vreme kuje nove planove, u koje će ovoga puta uvući i domskog portira Voju (Branko Janković). 

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Upoznajte Mišine žene u 36. epizodi serije Mamini sinovi

Druga epizoda serije Grupa premijerno prikazana u Novom Sadu