Psi laju vetar nosi
Psi laju vetar nosi
in

U 10. epizodi 2. sezone serije “Psi laju vetar nosi” gledaćemo

Psi laju vetar nosi – Sezona 2 / Epizoda 10

Ostalo je još samo dve epizode do kraja druge sezone popularne serije “Psi laju vetar nosi”. Novu, 10. epizodu druge sezone gledaćemo u subotu, 7. decembra u 20h na RTS-u.

Ispod možete da pročitate sinopsis i saznate šta vas sve to očekuje u pretposlednjoj epizodi sezone koja nosi naziv “Čemer Radomilja”.

Psi laju vetar nosi – Sezona 2 / Epizoda 10

Zabrinuta za sina koji se danima niti javlja niti vraća kući, Grozdana odlazi kod trenera Bore da se raspita. Saznaje da je Hrana ostao na Kosovu. Zabrinuta za sina koji se danima niti javlja niti vraća kući, Grozdana odlazi kod trenera Bore da se raspita. Saznaje da je Hrana ostao na Kosovu.

Te večeri, na pragu oronule kuće u selu Radomilje, strina Milanka zatiče nezvane goste. Hranislav i njegov drug Visoki, posle niza peripetija, najzad stižu u zavičaj Stavrića. U tišini noći, uz sveću i skromnu večeru, strina otvara dušu mladićima, pričajući im o teškom životu, porodici, svojoj samoći i odlučnosti da brani ognjište i kuću.

Za to vreme u okolini Beograda, u napuštenom salašu, Stavrići i Teča drže taoca, biznismena Gogića, dok Gladiola u svojoj kancelariji, primoran da sarađuje, vodi pregovore sa inspektorom Pavlovićem. Policajac je rešio da iskoristi situaciju da bi pohvatao krupne kriminalce.

Hrana i Visoki dobijaju poruku od Albanaca da su nepoželjni u Radomilju i da moraju da napuste selo. Krijući to od strine Milanke, ostaju u njenoj kući, u želji da joj pomognu. Ne slute da ih zbog toga sve čeka kazna.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Marko Živić, Nedeljko Bajić, Boris Milivojević, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Svetlana Bojković, Marko Pavlović, Mihajlo Perišić, Aleksandar Srećković, Isidora Minić, Mateja Popović, Milan Kalinić, Igor Filipović.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Crveni mesec - Epizoda 43

Najava za 43. epizodu serije Crveni mesec

Sindjelići

U 49. epizodi 5. sezone serije Sindjelići Svetlana i Danko će se zaneti