in ,

Tvoje Lice Zvuči Poznato – Sezona 2 – Premijera

U nedelju 12. oktobra od 21h startuje nova sezona najpopularnijeg muzičkog šoua u Srbiji. Deset novih takmičara u svakoj epizodi imaće zadatak da stasom i glasom što vernije prikažu jednu domaću ili stranu muzičku zvezdu, pod budnim okom publike, drugih takmičara i četvoročlanog žirija koji će njihove nastupe komentarisati i ocenjivati.

Na sajtu prva.rs moći ćete da pratite dešavanja iz minuta u minut, a društvo će vam praviti modni kreator Saša Vidić sa kojim ćete u nedelju od 21h moći da komentarišite sve transformacije takmičara.

tlzp-takmicari

Popularnom glumcu Ivanu Jevtoviću dopala je uloga proslavljenog košarkaša i novog selektora reprezentacije Srbije Saše Đorđevića. Najstarija takmičarka Neda Ukraden će sve iznenaditi interpretacijom Bijonse, dok će se najmlađa Katarina Bogićević transformisati u muškarca, i to u muzičku legendu – Tošeta Poeskog. Keba prelazi iz narodnjačkog faha u mjuzikl i sa velikom pratećom trupom izvodi scenu iz „Violiniste na krovu“. Dve zvezde Granda pokazaće nam kako se snalaze sa engleskim pop hitovima, te će Bane Mojićević imitirati frontmena grupe „Imagine dragons“, a Tanja Savić zanosnu Keti Peri. Na velika vrata se vraća pevač grupe „Osvajači“ Zvonko Pantović Čipi i preti da nas ponovo osvoji kao Selin Dion. Glumica Jelena Gavrilović prikazaće seksi pevačicu Jelenu Rozgu, a Nenad Okanović će se presvući u lepu Mirnu Radulović. Elena Risteska, koja je predstavljala Makedoniju na Evrosongu 2006. godine, pokazaće nam svoju interpretaciju Severine.

https://www.youtube.com/watch?v=vmPCS3ppp2Q

Izvor: PRVA.rs

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Otvorena Vrata – Sezona 4 – Novi inserti

Urgentni Centar – Intervju sa Ivanom Jevtovićem