Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / MANIA / Reality Show / Tvoje Lice Zvuči Poznato – Sezona 2 – Premijera

Tvoje Lice Zvuči Poznato – Sezona 2 – Premijera

/

U nedelju 12. oktobra od 21h startuje nova sezona najpopularnijeg muzičkog šoua u Srbiji. Deset novih takmičara u svakoj epizodi imaće zadatak da stasom i glasom što vernije prikažu jednu domaću ili stranu muzičku zvezdu, pod budnim okom publike, drugih takmičara i četvoročlanog žirija koji će njihove nastupe komentarisati i ocenjivati.

Na sajtu prva.rs moći ćete da pratite dešavanja iz minuta u minut, a društvo će vam praviti modni kreator Saša Vidić sa kojim ćete u nedelju od 21h moći da komentarišite sve transformacije takmičara.

tlzp-takmicari

Popularnom glumcu Ivanu Jevtoviću dopala je uloga proslavljenog košarkaša i novog selektora reprezentacije Srbije Saše Đorđevića. Najstarija takmičarka Neda Ukraden će sve iznenaditi interpretacijom Bijonse, dok će se najmlađa Katarina Bogićević transformisati u muškarca, i to u muzičku legendu – Tošeta Poeskog. Keba prelazi iz narodnjačkog faha u mjuzikl i sa velikom pratećom trupom izvodi scenu iz „Violiniste na krovu“. Dve zvezde Granda pokazaće nam kako se snalaze sa engleskim pop hitovima, te će Bane Mojićević imitirati frontmena grupe „Imagine dragons“, a Tanja Savić zanosnu Keti Peri. Na velika vrata se vraća pevač grupe „Osvajači“ Zvonko Pantović Čipi i preti da nas ponovo osvoji kao Selin Dion. Glumica Jelena Gavrilović prikazaće seksi pevačicu Jelenu Rozgu, a Nenad Okanović će se presvući u lepu Mirnu Radulović. Elena Risteska, koja je predstavljala Makedoniju na Evrosongu 2006. godine, pokazaće nam svoju interpretaciju Severine.

https://www.youtube.com/watch?v=vmPCS3ppp2Q

Izvor: PRVA.rs

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.