Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Tvoje Lice Zvuči Poznato – Epizoda 9 – Nedelja 1.05.2016.

/
/
/

Šou koji nam vraća osmeh na lice iz nedelje u nedelju polako se bliži finalnim epizodama. U nedelju od 21 sat gledaćemo devetu epizodu TLZP sa poznatim takmičarima u još luđim ulogama. I opet će nas ostaviti bez daha talentom za imitaciju, vokalnim sposobnostima, scenskim nastupima.

Specijalna gošća epizode, koja će sesti u sudijsku klupu, je Dragana Mirković. Ona će pored ustaljene ekipe, Ivana Ivanovića, Vlade Georgieva i Ane Kokić, komentarisati i ocenjivati izvođenja takmičara.

Sigurno će joj najuzbudljivija biti komična Đošina transformacija koji je dobio zadatak da imitira upravo nju.

Urnebesna će biti i Dara Bubamara koja će pokazati kako se snalazi kao ludo zabavni Merilin Menson.

Da se može očekivati još više i još bolje od Nikole Rokvića videćemo u novoj epizodi kada iz jednog lika, i jednog žanra, u momentu uleti u drugi lik i sasvim drugi muzički pravac. Gledaćemo ga kao Miroslava Ilića, a potom kao jednog od pevača hip-hip grupe „Beogradski sindikat“ gde će mu se pridružiti Ana Grubin.

Pred Halidom je zadatak – Bora Đorđević. Sa novom maskom, Halid će pokušati da dočara Čorbinu pesmu i ponašanje na sceni.

Neša Brižis zapevaće kao član grupe „Sars“, dok će Daniel Kajmakoski biti Šaban Šaulić.

Suzana Mančić se presvlači u američku pop zvezdu Gven Stefani i ponovo će biti lepa i seksepilna.

Dve sjajne pevačice Ivana Peters i Kaja Ostojić oduševiće nas iznova predivnim pesmama. Ivani je pripala uloga evrovizijske pobednice Loren, dok Kaja izvodi pesmu Nine Simon.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar