Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

TV PRVA i B92 predstavili novu programsku šemu

/
/
/

Nacionalnte televizije TV PRVA i B92 su predstavile nove programske šeme za televizijsku sezonu 2015/16 i najavile, izmedju ostalog, nove domaće serije i nove emisije na obe televizije.

Popularni voditelj Ivan Ivanović u stilu tajnog agenta 007, simbolično je najavio sedmu sezonu emisija Veče sa Ivanom Ivanovićem i Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima,i na zanimljiv način upoznao brojne goste, klijente, predstavnike medija i prijatelje kuće sa novim programskim sadržajima koji nas očekuju na frekvencijama dve televizije koje su ove večeri i zvanično predstavljene pod okriljem jedne kuće – Antena Grupe.

Dobar domaćin Ivan Ivanović
Foto: PRVA

Prva gošća Ivana Ivanovića bila je direktorka Antene za Srbiju i Crnu Goru Manja Grčić. Ona je preuzimanje B92 od strane Grupacije objasnila kao strateški cilj daljeg širenja i jačanja kompanije u ovom delu Evrope. Manja je naglasila da će se ova medijska kuća i u novoj sezoni boriti kvalitetom iako to nije nimalo laka misija ali i novim formatima koji će sigurno osvojiti pažnju publike.

Direktorka Antene za Srbiju i Crnu Goru Manja Grčić
Direktorka Antene za Srbiju i Crnu Goru Manja Grčić / Foto: PRVA

Programsku šemu televizije PRVA od nove sezone će činiti nova dečija emisija “Lagalica”, premijera novih epizoda domaćih serija “Lud, zbunjen, normalan” i “Kud puklo da puklo”, dok ćemo uskoro na televiziji B92 gledati novi sitkom u kome su zvezde Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Pored toga, šemu će upotpuniti i sjajni dokumentarni programi poput “Dosijea” ali i nova emisija “Život priča” koju će voditi Tatjana Vojtehovski, a čije emitovanje uskoro počinje na Prvoj televiziji.

Tatjana Vojkehovski / Foto: PRVA
Tatjana Vojkehovski / Foto: PRVA

Jedan od poslovnih uspeha na koji je kompanija takođe ponosna jeste VICE, najbrže rastuća medijska platforma mlade generacije u svetu, a Vice Srbija je za kratko vreme skrenuo pažnju javnosti upečatljivim reportažama i pričama.

Saša Mišić / Foto: PRVA
Saša Mišić / Foto: PRVA
Bojan Ivković / Foto: PRVA
Bojan Ivković / Foto: PRVA

Gosti Ivana Ivanovića bili su svi voditelji novih i starih dobrih sadržaja na obe televizije, te smo tako od „paklenog kuvara“ Saša Mišića čuli kako se mame i ćerke snalaze u kuhinji i da li gore tiganji u ovom takmičenju. Bojan Ivković prepričavao je sjajne anegdote sa klincima iz zabavnog šoua “Lagalica” koja je od početka emitovanja pridobila veliku naklonost publike, a njihova “iskrenost” nas svakog dana zasmejava do suza. Zoran Baranac i Goran Dimitrijević govorili su o važnosti kredibiliteta informativnog programa po kojem su obe kuće poznate, dok se Zoran Kesić obratio prisutnima iz svog studija preko videa, a potom se pridružio zvanicama na zabavi. Čuli smo i čvrsto obećanje Anđelke Prpić da će biti mnogo smeha i zabave u novoj seriji koja će uskoro krenuti da se emituje na B92, a otkrila je i da su se ona I Andrija sjajno uklopili i jedva čekaju početak emitovanja.

Sa snimanja novog sitkoma / @mixxman
Sa snimanja novog sitkoma / @mixxman

Veliki Brat se od danas i zvanično seli na B92, a Ivan Ivanović imaće još jedan termin na Prvoj – “Veče sa Ivanom i muškarcima”, ponedeljkom u 22 sata. Jedna od novina na Prvoj jeste i emisija “Srpske misterije” koja će se uskoro naći na programu televizije.

Poznata lica
Foto: PRVA

Nakon predstavljanja šeme, upriličeni su koktel, i velika zabava na kojoj je svirao bend “Sent Luis”. Proslavi su prisustvovali: Zoran Kesić, Maša Mileusnić, Ivana Konstantinović, Miloš Šaranović, Sofija Rajović, Antonija Blaće, NIkolina Pišek, Vladimir Đorđević, Nevena Madžarević, Uroš Davidović, Danijela Šegan, Jovana Vukojević, Bojana Janković, Jovana Simonović, Tanja Vojtehovski, Srđan Karanović, Saša Mišić, Bojan Ivković, kao i klijenti, saradnici kuće, predstavnici medija i vodećih agencija: Srđan Šaper, Ivan Stanković, Marin Šimurina, Sara Popović, Biljana Kolarović, Jovan Stojanović, zatim Goran Stamenković, Snežana Perić, Dejan Karaklajić, Vuk Brajović i mnogi drugi.

Izvor: PRVA

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar