in , ,

Trejler za film “Vojna akademija 5”

Pogledajte trejler za novi nastavak Vojne akademije. Film “Vojna akademija 5” nam donosi nove avanture dobro poznatih junaka koji prolaze kroz razne izazove.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Sinopsis filma Vojna Akademija 5

U glavnim ulogama igraju: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović.

Trejler

Reditelj: Dejan Zečević

Žanr: drama, triler

Trajanje: 120 min

Scenario: Željko Hubač i Zorica Cvijetić

Direktor fotografije: S.A.S Nebojša Bašić, S.A.S Zoran Petrović

Producent: Nebojša Garić

Produkcijska kuća: Nira Pro Distribucija: Art Vista Sinopsis:

Ulaznice za svečanu premijeru filma, koja će se održati u sredu, 2. oktobra u 20.30 sati u Sava Centru,  mogu da se kupe od petka, 13. septembra na blagajni Centra kao i svim prodajnim mestima „Tiketsa“.

Posle Beograda, slede premijere u drugim gradovima: 3. oktobra u Novom Sadu, 4. oktobra u Kragujevcu i Kraljevu, 5. oktobra u Nišu, 7. oktobra u Obrenovcu, 8. oktobra u Gornjem Milanovcu i 9. oktobra u Banjaluci.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Peta sezona serije Sinđelići od 16.9. na TV Prva

Ubice mog oca - Sezona 4

Ubice mog oca 4: Novih 10 epizoda od novembra na kanalu Nova S