Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Tizeri za serije Legends of Tomorrow, The Flash, Arrow i Supergirl

/
/
/

DC univerzum superheroja se širi od ove sezone sa serijama Supergirl, televizije CBSLegends of Tomorrow, televizije The CW. Serije iz prošlih sezona su Arrow, The Flash i Gotham, televizije FOX.

“Trenutno nam je najveći prioritet da pokrenemo nove serije, i da osiguramo da kvalitet starih serija ostane na nivou”, rekao je Kreisberh za The Hollywood Reporter.

Andrew i glumac serija The Flash i Legends of Tomorrow Dominic Purcell odlučili su da podele sa gledaocima nekoliko tizera vezano ono što nas očekuje u novoj sezoni.

 • The Flash se sprema za još jednu epizodu u kojoj ćemo videti dogadjaje iz prošlosti.

“Trenutno radimo na četvrtoj epizodi, što je uzbudljivo, u kojoj ćemo videti noć kada se desila eksplozija u gradu Central City, iz svačije perspektive, što do sada nismo videli”, rekao je Andrew.

 • Konstantin će se pojaviti u seriji Arrow, i ta epizoda je “neverovatna”.

Glumac serije Constantine, Matt Ryan će ponoviti sviju ulogu Konstantina u epizodi serije Arrow, a Kreisberg za nju kaže:

“Upravo sam pročitao scenario za epizodu 5 i neverovatan je, bićete oduševljeni”.

Constantine

 • Producenti već osećaju značaj serije Supergirl.

Nova serija Supergirl je prva DC serija posle mnogo godina u kojoj glavnu ulogu igra žena – Melissa Benoist.

“Drago mi je što je ženska populacija uzbudjena povodom serije Supergirl kao što je muška povodom filmova Star Wars i Batman”, rekao je Andrew.

 • Serije Arrow i The Flash će poslužiti kao domaćini za priče iz serije Legends of Tomorrow dok ne krene da se prikazuje, na zimu.

“Obe serije, i Arrow i The Flash će pokrenuti priče koje ćemo pratiti u seriji Legends of Tomorrow”, rekao je Andrew. “Misterija oko toga šta se dogodilo sa Palmerom (Brandon Routh) će se razotkriti u seriji Arrow, kao i sa Sarom Lance (Caity Lotz), što ćete videti u prvih 7 epizoda. U novoj sezoni serije The Flash ćete upoznati Kendru Sauders (Ciara Renee) koju ste videti u finalu prve sezone. Mnogo stvari će se desiti do epizoda u kojima ćete videti crossover koji će služiti kao pilot za Legends”.

Legends of Tomorrow banner

 • Serija The Flash će vratiti Purcell-ov lik Heat Wave… uz obrt.

Wentworth Miller (Captain Cold) i ja smo snimili scenu pre nekoliko nedelja za seriju The Flash. Ali je bila deo sna The Flash-a. I znam da rade na vezi izmedju Captain Cold-a i njegove sestre”, rekao je Dominic.

 • Supergirl će govoriti o Superman-a prilično rano u seriji.

Iako se pilot epizodi serije Supergirl nagoveštava njen poznati rodjak, ali nikada nije pomenuto njegovo ime ili alter ego (Clark Kent/Superman)… ali je to zbog montaže.

“Mislim da je nekoliko puta rečeno, ali je isečeno”, rekao je Kreisberg.

Na kraju se ispostavilo da je najviše upotrebljeno ime u scenama u kojim se pojavljuje bivši Superman, Dean Cain (koji gostuje u seriji u ključnoj, tajnoj ulozi).

supergirl-header

Premijera serije The Flash je zakazana za 6. oktobar, a serije Arrow za 7. oktobar na televiziji The CW. Serija Supergirl kreće od 26. oktobra na televiziji CBS, dok serija Legends of Tomorrow kreće od sledeće godine.

Izvor: The Hollywood Reporter
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest
 • Reddit

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar