in , , , , ,

Televizijska jesen uveliko počela: Šta nas još očekuje?

Drugi deo

I ako je televizijska jesen počela pre mesec dana, neki projekti još uvek nisu startovali, tu su iza ugla, mašu nam, a mi ih sa velikom radošću i neizvesnošću očekujemo.

Dugo najavljivani projekti kao što su TLZP 5, Besa, Crveni mesec, Grupa i drugi su već startovali. Naravno, neke je publika u startu dobro prihvatila i dosta očekivala (Grupa), neke je dobro prihvatila ali oštro kritikovala (Crveni mesec), dok su ostali prošli sasvim pristojno (Besa i TLZP 5) što se gledanosti tiče.

Za početak želim da izdvojim po meni najbolji novi projekat na domaćim televizijama, a to je RTSova serija “Grupa”. Da napomenem da se tu ne računaju već emitovane serije sa novim sezonama, kao i serije koje su svoju premijeru doživele na nekom kablovskom kanalu.

Pa da Vam odgovorim na pitanje iz naslova – Šta nas još očekuje?

Sa javnog servisa, očekuje nas premijera serija “Biser Bojane 2” (od 09.11. u 21h), kao i nova serija Siniše Pavića – “Junaci našeg doba”. Očekuju nas i premijere hit serija “Narcos” i “El Chapo”.

Sa seta “Biser Bojane 2”

Prva priprema novi kviz “Prva te zove” koji će uskoro startovati radnim danima u 19:45, takođe od 04.11. u 18:00 dolaze i centralne Vesti iz novog studija i vizuelno izmenjene. Navodno Vesti bi trebale trajati do 19 časova. Takođe u “rukama Prve” je i hrvatska telenovela “Drugo ime ljubavi”.

Hepi TV u planu ima i prikazivanje turske serije “Gulperi”.

Kako se za svakog gledaoca bore nacionalne, tako se bore i kablovske tj. bolje rečeno kablovski operateri.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2

Na Novoj od 11.11. se vraćaju “Senke nad Balkanom”, dok će se do kraja godine vratiti i “Žigosani u reketu” sa svojom drugom sezonom. Ni Telekom Srbija ne sedi skrštenih ruku, pa se tako na SuperStar TV očekuje i premijera serije “Švindleri”, kao i Pavićeve serije “Junaci našeg doba”.

Šta planirate od ovoga da gledate? Za nove informacije pratite nas Instagramu.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

U 11. epizodi serije Crveni mesec gledaćete…

Senke nad Balkanom 2

Druga sezona serije Senke nad Balkanom od 11. novembra na Novoj S (Trejler)