in ,

Televizija ABC priprema nastavak serije Revenge

Revenge / ABC

Revenge / ABC

Jedna od ABC-jevih najpopularnijih serija ove dekade bi mogla da se vrati sa novim poglavljem. ABC trenutno priprema nastavak serije Revenge koja se emitovala od 2011. do 2015. godine. U originalnoj seriji smo u glavnim ulogama gledali Emilz VanCamp i Madeleine Stowe.

ABC

Nastavak (reboot) serije će raditi kreator i producent originalne serije Mike Kelley i scenarista-producent Joe Fazzio. Novo poglavlje serije Revenge pratiće priču mlade latino imigrantkinje. Uz pomoć jednog od omiljenih likova iz originalne serije, ona dolazi u Majami kako bi se osvetila za ubistvo svoje majke.

Projekat je još uvek u ranim fazama pripreme, i prema navodima izvora, lik iz originalne serije koji će napraviti most izmedju originalne i nove serije nije još uvek poznat. Postoji dosta mogućnosti a jedan od njih je da je to Nolan Ros.

Inspirisana romanom The Count of Monte Cristo, originalna serije Revenge je pratila priču mlade žene Emilly (Emilly VanCamp) koja dolazi u Hamtons kako bi se osvetila bogatoj porofici koja je smestila njenom ocu.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

U 24. epizodi serije “Crveni mesec” Marija pokušava da okrene muža protiv ljubavnika

Rista je na optuženičkoj klupi u 34. epizodi 5. sezone serije Sindjelići