in ,

Stevan Piale i Luka Raco o novoj seriji “Igra sudbine”

Igra sudbine

Od produkcije koja nam je donela popularnu seriju “Istine i laži” pripremila je novu seriju pod nazivom “Igra sudbine“. Premijera je u ponedeljak, 20. januara u 21h na televiziji Prva, a šta kažu o seriji glavni glumci Stevan Piale i Luka Raco?

Serija je prepuna živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja. Stevan je za prva.rs opisao šta možemo da očekujemo od serije:

Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu.

Stevan Piale
Stevan Piale
Stevan Piale

Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački – uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu. 

Stevan Piale

Stevan takođe navodi da će se gledaoci sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju.

Glumac Luka Raco, koga smo do prethodne srede gledali u 5. sezoni serije Sinđelići, u novoj seriji igra ulogu Alekse o kome je rekao:

Tumačim lik Alekse, arogantnog tipa koji odrasta u visokom društvu. Opsednut je materijalizmom, ne preza ni od čega i posvećen je isključivo biznisu.

Aleksa nema razvijenu empatiju, emocije i ljudskost su mu nepoznanica, a to prilično utiče na njegov odnos sa svim ljudima u njegovoj okolini. Uspeh u poslu bitniji mu je od bilo kakvog uspeha na ličnom planu.

Dolazi do određenog spleta okolnosti, nakon čega on uspeva da sagleda pravu sliku života i da iz svega toga nauči šta su prave vrednosti.

Luka Raco
Luka Raco
Luka Raco

Luka za seriju Igra sudbine navodi da je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. 

Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke.

View this post on Instagram

LIKOVI IZ SERIJE #IGRASUDBINE Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Ima 27 godina. Prvo je bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, s dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećan. I njega promene koje mu se dešavaju menjaju nabolje. Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Luka ima 27 godina. Najpre je siromašan, a posle bogat. On je lep, muževan ali pomalo sirov. Obrazovanje mu nije jača strana, plahovit je ali s veremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji. Adriana Ada Kanački (MIlica MIlša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Nije snob, ima izraženu socijalnu empatiju. Ivan Ožegović (Vladan Savić) – Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac; Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije. Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) – Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA, jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije – sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju. Mila Galić (Olja Lević) – Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka, a potom Aleksina devojka i žena. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Rano je izgubila roditelje i to je uticalo da prerano odraste. Bila je poput majke sestri i bratu. Ime joj opisuje i fizički izgled i karakter. Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) – Manekenka, top model, verenica oba brata, kasnije Lukina supruga; Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, na sve spremna, "gazi preko leševa". Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

A post shared by TVINEMANIA (@tvinemania) on

Izvor: PRVA

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

serije juzni vetar epizoda 1

U 1. epizodi serije “Južni vetar” sve počinje krađom Mercedesa

Preživeti Beograd

U 15. epizodi serije “Preživeti Beograd” Koki završava u pritvoru