Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Šta vas sve očekuje na O2.TV?

/
/
/

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i sa novim programskim konceptom. Od 11. septembra televizija će se zvati O2.TV i presvući u potpuno novo ruho.

Vizuelni identitet će biti promenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima kada je reč o dizajnu i grafičkim elementima.

Ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja i analize, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanja pozicije ove kuće čija se vizija poslovanja ne odnosi samo na domaće već i na svetsko tržište. Sprovedena su i brojna istraživanja koja su pokazala da su ispitanici pozitivno ocenili promenu koja će uslediti u svim segmentima – vizuelnom, programskom i u samom nazivu.

Sadržaj nove O2 TV biće privržen mladoj, urbanoj publici i promovisaće moderne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razmrdati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture naših televizijskih junaka, dok će publika moći da predahne uz O2.TV vesti, koje će voditi dvoje svežih i entuzijastičnih TV lica – Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić.

Na frekvenciji nove O2.TV gledaoci će moći da uživaju u novim projektima kao što su:

“Stolice“ (radnim danima u 18:30) – Imate priliku da zaradite novac i dobro se zabavite uz poznatog stend-ap komičara Srđana Dinčića, koji će vam postavljati pitanja iz oblasti opšte informisanosti. Možete ga sresti na ulicama Beograda, Novog Sada, Subotice i Niša. Srećno!

“Top Gear“ (ponedeljak i petak u 20h)– sportska emisija u kojoj vas tri motonovinara Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej, uz humor i dobru zabavu, podučavaju o svetu motornih vozila.

“Balkanska mafija“ (radnim danima u 21h) – bugarska kriminalistička drama koja će vam opisati kako izgleda svet nasilja i kriminala u našem regionu.

“Na ivici smrti“ (utorkom u 20h) – američka dokumentarna TV serija koja sa aspekta očevidaca, koji šalju snimke sa lica mesta, pokušava da gledaocima dočara šta se zapravo zbilo na mestu najvećih katastrofa današnjice!

“Ros Kemp u svetu bandi“ (sredom u 20h) – Putujući od Brazila do Južne Afrike, preko Rusije do El Salvadora, autor Ros otkriva zastrašujuću svakodnevicu najozloglašenijih bandi baš na mestima koje je obilazio.

“Čovek protiv divljine“ (četvrtkom u 20h) – TV šou o preživljavanju u gotovo nemogućim uslovima, a kamera prati avanture poznatog Bera Grilsa i to širom sveta.

“Crno-bijeli svijet“ (vikendom u 19h) – hrvatska komična TV serija, naziv dobila po istoimenom hitu grupe Prljavo kazalište, a prati živote dve porodice u vreme 80-ih prošlog veka. Jednu od glavnih uloga glumi srpska glumica Anica Dobra, a u ulozi poručnika Kadruma videćemo i Sergeja Trifunovića.

“Majstori tetovaže“ (vikendom u 20h) – šou u kojem pobeđuje onaj takmičar sa najkreativnijom tetovažom!

Izvor: O2.tv

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar